Saulrieta koncertā Mārupē - "Dzelzs vilks"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: "Dzelzs Vilks" un "Carousel" uzstāšanās kafejnīcā "Kas dārzā"
Foto: "Dzelzs Vilks" un "Carousel" uzstāšanās kafejnīcā "Kas dārzā" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 24. jūlijā, plkst. 19:00 notiekošajā Saulrieta koncertā Mārupē savu dalību apstiprinājusi titulētā Latvijas rokgrupa "Dzelzs vilks". Koncertā uzstāsies arī dziesminieks Mikus Frišfelds. 

Brīvdabas klavieres spēlēs Guntis Veilands. Koncertu vadīs Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads, kurš kopā ar savu kolēģi Krišjāni Salmiņu izspēlēs mini  improvizācijas ar komēdijas elementiem.

Šis koncerts ir arī zīmīgs ar to, ka tajā tiks prezentēta dziesma, kas īpaši veltīta Saulrieta Koncertiem Mārupē ar nosaukumu "Saulrieta melanholija".

“Saulrieta koncertu organizatori uzrunāja mani radīt dziesmu, kuras saturs atspoguļotu ik trešdienas koncertu atmosfēru, bet man, kopā ar Juri Kaukuli, Kārli Auzānu un Eduardu Plankāju, tas transformējās melanholiski dramatiskā platonisku attiecību stāstā Saulrieta melanholija,” tā par dziesmu Laura Leontjeva, kura ir dziesmas mūzikas un arī tekstu autore.

Speciāli šai dziesmai ir radīts videoklips, kurā piedalās arī Juris Kaukulis un, kurš ir arī viens no dziesmas izpildītājiem. Videoklipa autors ir Ritvars Buka.

No 24. jūlija dziesma un mūzikas video klips tiks publicēts aktīvas atpūtas parka JIP Mārupīte un Saulrieta koncerti Mārupē Facebook lapā un vietnē Youtube.

Jau vēstīts, ka Mārupē katru vasaras trešdienas vakaru notiek kopēja saulrieta sagaidīšana koncertu ciklā Saulrieta koncerti Mārupē. Šajā sezonā kopumā plānoti 13 koncerti. Par attiecīgās trešdienas māksliniekiem apmeklētāji var uzzināt aktīvās atpūtas parka JIP Mārupīte Facebook lapā vai www.saulrietakoncerti.lv.

Foto: Saulrieta koncerti Mārupē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu