Aktrises Leikas Belas otrais bērns gandrīz gājis bojā mājdzemdību laikā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

​Amerikāņu aktrise Leika Bela (40) aktiera Daksa Šeparda podkāstā “Armchair Expert” pastāstīja, ka abus savus bērnus laidusi pasaulē mājdzemdībās. 2014. gadā piedzima viņas meita Nova, bet 2017. gadā dēls Ozguds – otrās dzemdības bijušas smagākas par pirmajām.

“Kad sagaidījām meitu [Bruklinā, Ņujorkā – red. piez.], viņai ap kaklu bija aptinusies nabassaite, un tas bija ļoti biedējoši. Viņa gulēja man uz krūtīm un neelpoja. Vecmāte viņu elpināja trīs reizes, mans vīrs arī tur bija. Mēs redzējām, kā viņa atdzīvojas. [..] Kad otrreiz paliku stāvoklī, šoreiz esot Losandželosā, nolēmu, ka vēlos atkārtot mājdzemdības. [..] Atkal notika tas pats, nabassaite bija aptinusies ap bērnu, viņš gulēja uz manām krūtīm. Viņš nereaģēja. Tagad tā bija dzīvības un nāves situācija. Visi mēģināja viņam palīdzēt, bet nespēja. Izsaucām neatliekamo medicīnisko palīdzību,” tā Bela.

Mediķi bērnu izglābuši, elpinot ar skābekļa masku, – pēc tam Ozgudam 11 dienas bija jāuzturas slimnīcā. Viņš bez skābekļa bija pavadījis vairāk nekā četras minūtes, un ārsti brīdinājuši, ka mazulim varētu būt cerebrālā trieka, taču Bela apgalvo, ka bērns no ārstniecības iestādes izrakstīts sveiks un vesels.

Kā zināms, aktrise kopš 2013. gada ir precējusies ar mākslinieku Skotu Kembelu (42).

Aktrise pasaulē pazīstama ar dalību “In a World...”, “No Strings Attached”, “It's Complicated”, “No Escape”, kā arī “BoJack Horseman”, “Wet Hot American Summer”, “The Secret Life of Pets” un “Man Up”.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu