Busulis: "Bija tādi jaunie mākslinieki, pēc kuru uzstāšanās man palika žoklis vaļā!" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

“X Faktora” 3. sezonas TV atlases ir noslēgušās - 54 spožākie atlašu dalībnieki ir nonākuši šova nākamajā kārtā - ”krēslu izaicinājumos”, kuru filmēšana norisināsies 5., 6. un 7. augustā Rīgas Kinostudijā. “Krēslu izaicinājumu” laikā tiks noskaidroti labākie no labākajiem - 12 šova finālisti un viņu mentori. Iespaidos par jauno talantu priekšnesumiem TV atlasēs, prognozēs par uzvarētāju un gaidās par krēslu izaicinājumiem dalās šova žūrija un komandu mentori – Aija Auškāpa, Marats Ogļezņevs, Reinis Sējāns un Intars Busulis.

“Katra “X Faktors” sezona nāk kā liels nezināmais, un jāatzīst, ka katru gadu no jauna to gaidu ar lielām cerībām un bažām vienlaikus, jo nekad nevari justies pilnīgi drošs, vai ir vēl kāds neatklāts talants. Bet atkal un atkal pierādās tas, ka bažām nav pamata, un tas ir tiešām pārsteidzoši, cik talantīgu dziedātāju pārpilnā valstī mēs dzīvojam,” par Latvijas talantiem stāsta Reinis Sējāns.

“Šogad atlasēs bija daudz dalībnieku, kuri paši raksta dziesmas, – tas priecē, jo labam izpildītājam nepieciešams spēcīgs repertuārs. Tā trūkums pēc šova noslēguma kļūst par problēmu Nr. 1. Iespējams, kāds no dalībniekiem turpinās savu karjeru tieši kā autors un mēs būsim atraduši ne tikai izcilus dziedātājus, bet arī talantīgus komponistus,” prieku pauž Aija Auškāpa.

Savukārt Intaru Busuli pārsteidza lielais atlašu dalībnieku skaits:

“Likās, ka šajā atlasē būs mazāk dalībnieku, jo ir piedzīvotas divas šova sezonas, un pie visa tā, cik Latvijā ir cilvēku, likās, ka talanti būs izsmelti, taču tā noteikti nav – bija tādi jaunie mākslinieki, pēc kuru uzstāšanās man palika žoklis vaļā!”

Pēc televīzijas atlasēm žūrijas dalībniekiem jau ir izveidojušies arī katram savi favorīti - Intars īpaši izceļ jauniešu kategoriju: “Kategorija vecumā no 16 līdz 25 gadiem, manuprāt, bija spēcīgākā – jauniešos ir liels dzīves spars un vēlme uzvarēt. Šajā kategorijā arī pamanīju dalībnieci, kas dziedāja ar dvēselīti un aizķēra ne vien mani, bet mūs visus. Taču vai viņa ir uzvarētāja? To vēl būtu pāragri spriest, redzēsim, kas notiks krēslu izaicinājumos.”

“Ja būtu vērtējams tikai vokāls, tad varu teikt skaidri, ka bija dāma, kura varētu pretendēt uz uzvaru. Taču ar vokālu vien nepietiek, skatīsimies, kā veiksies tālāk,” par potenciālo uzvarētāju stāsta Marats.

Intrigu par talantiem šogad patur Reinis: “Nezinot, kura kategorija man iekritīs šoreiz, zinu, ka visās ir dziedātāji ar uzvarētāja potenciālu. Pieredze rāda, ka notikt var viss! Sagaidu pārsteigumus un esmu pilnīgi pārliecināts, ka uzvarētājs būs!”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu