Indra Salceviča pamatīgi sacepusies par kāda Krievijas fitnesa blogera teikto (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/indrasalcevica/

Pašmāju blogere un TV personība Indra Salceviča, kura regulāri dalās pārdomās ar saviem faniem, šoreiz atklāja, ka viņu ar saviem izteikumiem nepatīkami pārsteidzis krievu fitnesa bolgeris Vasīlijs Smoļins.

“Šodien kādā krievu fitnesa blogervīrieša postā, kurš kliedz, ka bodypositive ir hu#@a un ir saorganizējis tievēšanas maratonu – bešanaja s***a, izlasīju interesantus apgalvojumus. Pirmkārt, viņš uzskata, ka visas sievietes visur vienmēr meklē sev problēmzonas! Otrkārt, viņš apgalvo, ka viss sākas galvā. Un nevis pelēkajās krokās, bet tieši mutē. Treškārt, viņš raksta, ka sievietes domā, ka viņu mutes ir radītas, lai tiktu pie auto vai pie labas mājas, bet izrādās, viņas kļūdās. Tās radītas, lai tiktu pie milzīgas pakaļas! Savos postos viņš aicina visas sievietes cīnīties ar savām problēmzonām un beidzot kļūt par labām meitenēm.

Jo tās, kuras necīnās ar savām problēmzonām, ir sliktas meitenes, kuras iestrēgušas zonā – B**aaaa, proti, sevis žēlošanas zonā. Zonā, kad sāk meklēt iemeslus kaulu platumos, hormonos un gēnos.

Izlasītais viesa pārdomas gan par ko citu. Negribu iedziļināties ne bodypositive jēdzienā, ne apgalvojumos par sievietes mutes pielietojumu, bet gan par to, ka man laikam visā šajā fitnesa un pareizā dzīvesveida kultā besī tas, ka vīrieši, tā teikt, atļaujas aplikt sieviešu dzimumu kā tādu, bet neapliek savējos. Kas tas ir? Kaut kāda vīriešu solidaritāte vai karš pret sievietēm? Bez tam — vai esat redzējuši kaut vienu fitnesa entuziastu blogu, kas veltīts vīriešiem? Kur vīrietis kliedz: "Redz, es biju tāds un tāds, man bija spoguļslimība, potences trūkums un tā tālāk!"? Vai vīrieši atļaujas otram izteikt piezīmes par otra vīrieša dzīvesveidu un apšaubīt viņa veselības stāvokli? Un vispār, man šķiet, ka vīrieši savā komūnā ceļ cietoksni. Viens par visiem, un visi par vienu! Savukārt sievietes reizēm imigrē no sieviešu solidaritātes kopienas ne tikai fiziski, bet arī emocionāli, un tad nu viss izskatās kā no pamata brūkošas dzirnavas,” sociālajā tīklā “Instagram” raksta Indra.

“Forša tēma. Es domāju visa pamatā ir vīriešu izmisums par to, ka pa lielam mēs – SIEVIETES - varam iztikt bez viņiem, bet viņi bez mums nē”, “Man gan liekas, ka visa mūsu modernā pasaule ir vērsta uz to, lai sievieti iedzīt kompleksos. Bez tā nav iespējams "retail".

Laimīgas un apmierinātas sievietes netērē milzīgas summas tievēšanas tabletēm, procedūrām, krēmiem utt. Mums visu laiku cenšas uzspiest viedokli, ka mēs neesam pietiekoši labas.

Bet labi, ka pakāpeniski situācija sāk uzlaboties un gudras un pārliecinātas par savu vērtigumu sievietes tiek parādītas un uzklausītas”, “Mēs citos redzam savus spoguļattēlus. Tikai cilvēks, kurš ir domājis par kāda apkrāpšanu, vienmēr neuzticēsies citiem, jo pieņem, ka visi domā līdzīgi. Tāpat varētu būt ar izskatu. Tikai vīrietis, kurš sevi spogulī aplūkojot ir kritisks, tikpat kritiski vēros citus. Un vislabākā vāju cilvēku aizsardzība ir uzbrukt pirmajam, jo tas nedod iespēju otram uzbrukt tev. Pie šādiem rakstiem atliek vien līdzjūtībā nopūsties, jo cik gan daudz "kaku" šāds cilvēks ik dienas vērš pret savu spoguļattēlu un personību...” tā komentētāji.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu