Regīna Devīte slimības dēļ zaudējusi svaru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktrise, kampaņas "Rūpes par veselību ir ģimenes laime!" vēstnese Regīna Devīte piedalās kampaņas atklāšanas pasākumā.
Aktrise, kampaņas "Rūpes par veselību ir ģimenes laime!" vēstnese Regīna Devīte piedalās kampaņas atklāšanas pasākumā. Foto: Ieva Čīka/LETA

Valmieras Drāmas teātra aktrise Regīna Devīte, kura skatītāju mīlestību iekaroja ar apkopējas Zentas lomu seriālā "UgunsGrēks", intervijā "Vakara Ziņām" atklāj, ka atbrīvojusies no desmit kilogramiem. Tomēr sākums šīm pārvērtībām bijis ļoti bēdīgs.

"Esmu nometusi desmit kilogramu un jūtos labāk. Katrā ziņā tagad vislielākās rūpes ir saglabāt šo svaru. Tas nenotika viena vai divu mēnešu laikā, bet pakāpeniski. Es piederu pie tiem, kam uz kūkām un konfektēm būtu ieteicams tikai paskatīties. Sākums manām vizuālajām pārmaiņām bija diezgan skumjš. Ļoti daudz laika pavadu ārā, mežos un pļavās. Man iekoda ērce, un es saslimu ar Laimas slimību. Izgāju 20 dienu ilgu antibiotiku kursu. Veiksmīgi tiekot ar to galā, mazliet zaudēju svaru.

To relatīvi var nodēvēt par laimi nelaimē.

Tas man iepatikās. Tādēļ sāku piedomāt pie tā, ko ēdu. Pilnīgi izslēdzu no savas ēdienkartes konfektes, kūkas, cukuru un baltmaizi," savu stāstu intervijā atklāj Devīte.

Atgādinām, ka skatītāju iemīļotā seriāla "UgunsGrēks" ēra, kas ilga vairāk nekā septiņus gadus, noslēdzās 2017. gada pavasarī. Seriāla veidotāji radīja "UgunsGrēka" pēcteci - seriālu "Svešā seja", tomēr tas zilajos ekrānos bija skatāms vien divas sezonas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu