Sācies festivāls "Summertime - aicina Inese Galante"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

5. augustā sākās viens no spilgtākajiem starptautiskajiem festivāliem Latvijā – “Summertime – aicina Inese Galante”, kas norisināsies vēl līdz 11. augustam, svinot savu jubileju. Aplūko foto no atklāšanas! 

Piecpadsmit gadus pēc kārtas uz Dzintaru koncertzāles skatuves pulcējušās latino, džeza, rokenrola, fankmūzikas, Balkānu un klasiskās mūzikas zvaigznes, visiem festivāla viesiem nodrošinot burvīgus mūzikas svētkus. Tradicionāli leģendārais, pasaules operas dīvas Ineses Galantes iedvesmotais festivāls iezīmēs Jūrmalas vasaras koncertsezonas kulmināciju.

Īpaša dāvana festivāla svinīgās atklāšanas koncertā bija franču džeza dziedātājas Mina Agossi uzstāšanās.

Mina Agossi
Mina Agossi Foto: publicitātes

Šajā vakarā uz Dzintaru koncertzāles skatuves kāpa arī pasaulslavenā grupa no ASV Hypnotic Brass Ensemble, filmas “Bada spēles” skaņu ieraksta autori. Grupas mūzikas daudzveidība izpaužas muzikālo žanru kombinācijā no funk-rock līdz džezam un hiphopam. Klausītāji visos kontinentos, no Ņujorkas Carnegie Hall līdz leģendārajam džeza klubam Ronnie Scott’s Londonā, nemainīgi pavada grupas koncertus ar vētrainām ovācijām.

Šovasar festivāls “Summertime – aicina Inese Galante” norisināsies Jūrmalā no 5. līdz 11. augustam. Vairāk informācijas par festivāla programmu lasiet mājas lapā www.festivalsummertime.com.

Biļetes uz festivālu “Summertime – aicina Inese Galante” pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī mājas lapā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu