Ieva Florence pati sev uzrīkojusi vecmeitu ballīti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ieva_florence

Dailes teātra aktrise Ieva Florence, kura drīzumā mīs gredzenus ar mīļoto vīrieti Oskaru Vīksni, intervijā izdevumam "Ieva" atklāj, ka pati sev sarīkojusi vecmeitu ballīti.

Kā izdevumam "Ieva" atklāj aktrise, viņa savā vecmeitu ballītē vēlējusies darīt ko lietderīgu un jēgpilnu, nevis nodoties iedzeršanai publiskā vietā. 

"Draudzenes, protams, vēlējās piedalīties, taču es paliku pie sava - man jābūt iesaistītai, citādi var gadīties, ka noorganizētais man vienkārši nepatīk," "Ievai" skaidro Florence. 

Šādu lēmumu Florence skaidro ar to, ka topošajai sievai kāzas ir ilgi gaidīts notikums, pietiekami intīms brīdis, kur nav vietas stresam.

Ieva savā vecmeitu ballītē bija noorganizējusi fotosesiju 20. gadu stilā - ar korsetēm, ondulācijām un grimu. "Sarunājām fotogrāfu, ietērpāmies korsetēs, uzvilkām cimdus un skaistas garās zeķes, cita citu uzkrāsojām un pavadījām vakaru 20. gadu burvībā. Iejušanās jaunos tēlos mums sagādāja lielu jautrību, un fotogrāfs ieradās īstajā brīdī, lai nesamākslotā veidā iemūžinātu, kā norit gatavošanās process," atklāj Florence.

Atgādinām, ka Ieva Florence un Oskars Vīksne saderinājās 2018. gada vasarā - ceļojuma laikā Sardīnijā. 

Pāri vieno romantiskas attiecības jau kopš studiju laikiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu