Foto: Ar slavenību klātbūtni atklāta jaunā kanālu STV un 360TV sezona (1)

CopyDraugiem X Whatsapp

8. augustā ar pasākumu, kas pulcēja iecienītāko pašmāju raidījumu, šovu un seriālu vadītājus un dalībniekus, tika atklāta STV Pirmā! un 360TV rudens sezona.

Pasākumā viesi tika iepazīstināti ar drīz sagaidāmajiem pārsteigumiem. Katrs no tiem piešķirs savu īpašo emociju “odziņu” jeb nokrāsu – ļaujot  skatītājiem otrpus ekrāniem izjust īstu azartu, dzīvot līdzi patiesām emocijām un sarežģītiem attiecību līkločiem.

“Emocijas valda pār televīzijas saturu, turklāt visspilgtāk mēs tās izjūtam tieši pašmāju šovos un seriālos, ar kuru tēmām un jautājumiem varam labāk identificēties un kas norisinās mums atpazīstamā vidē. Tieši tādēļ, līdzīgi kā citviet pasaulē, arī satura piedāvājumā Tetarvien vairāk un vairāk resursu un uzmanības velta tieši vietējam saturam, kas kļūst arvien plašāks, daudz krāsaināks un līdz ar Ukrainas kopražojuma seriālu “Markuss” – arī starptautisks. Turklāt īpašu uzmanību veltām tam, lai tas būtu pieejams pēc iespējas plašākam Latvijas skatītāju lokam – gan 360TV un STV Pirmā! kanālos, gan Shortcut lietotnē, kur tas ir pieejams 24/7,” akcentēja Tet izklaides pakalpojumu daļas direktore Inga Alika-Stroda.

Arī rudens sezonā Latvijā pirmais īpaši sievietēm veidotais kanāls STV Pirmā! runās par drosmīgām un šokējošām tēmām, nebaidoties pārsteigt un aicinot aizdomāties. Tāpat netrūks romantikas un sievišķīgu kaislību, ko sniegs populārākie Amerikas un Ukrainas šovi. Turklāt jau no 13. augusta kanāls pie skatītājiem nonāks krāšņā vizuālā tēlā un sāks rādīt HD kvalitātē.

Rudens sezonas pārsteidzošākais jaunums būs realitātes šovs “Slavenības. Bez filtra”, kas pirmizrādi piedzīvos jau septembrī, savukārt īpaši gaidīta ir skandalozā sociālā projekta“Caur ērkšķiem uz..” trešā sezona, kas pirmizrādi piedzīvos septembra vidū. Jau rudenī lietotnē Shortcut, bet vēlāk arī kanālā STV Pirmā! pirmizrādi piedzīvos pirmais Latvijas-Ukrainas kopražojuma oriģinālseriāls “Markuss”.

360TV jaunajā rudens sezonā nāks ar azartisku saturu, kas izklaidēs ikvienu piedzīvojumu meklētāju. Katra nedēļas diena kā ierasts veltīta savai tēmai, kas aizraus, smīdinās, ļaus baudīt lieliskākās Holivudas filmas un iepazīt spožākās personības.

Jau oktobrī “piedzīvojumu sestdienās” 360TV skatītājus gaida gandrīz ideāls ceļojums šovā “Četri uz koferiem”. Tajā kolorītas slavenības, kuras nekad iepriekš nav ceļojušas kopīgi - aktrise Evija Skulte, multimākslinieks Kašers, dziedātāja Olga Rajecka un citi, ļausies jautrai avantūrai.

Skatītājus izaicinās skandalozā režisora Mika Ozoliņa veidotais šovs “Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu”, kas kanālā 360TV pirmizrādi piedzīvos septembra sākumā. Tajā viņš sola “iebraukt dziļāk” un parādīt īsto Ameriku jeb konkrētāk tās karstāko un grēcīgāko štatu Kaliforniju – to, kuru nesastapt tūrisma ceļvežos un neatrast pašiem bez vietējo palīdzības. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu