Aleksandrs Sokolovs pamatīgi “sacepies” par cīnītājiem-vegāniem, kas ir pret vēja ģeneratoriem un 5G (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/aleksandrs.sokolovs

Latvijā pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Skolovs sociālajos tīklos izkratījis sirdi par “cīnītājiem”, kas viņu pamatīgi nokaitinājuši ar savu vēlmi glābt pasauli.

“Ir tādi cilvēki - cīnītāji. Viņi ir PRET. Viņi uzskata ka pasaule ir iekārtota tā, lai cilvēkus maksimāli pakļaut un izmantot. Bet "cīnītāji" ir brīvie un nepakļausies. Viņi aukstajā lietū vienalga brauks ar divriteņi. Jo mašīnas, tas ir slikti. Tie bojā atmosfēru, sūc naudu utml. Viņi ies iepirkties ar auduma maisu, jo visi meži un okeāni jau tā ir piedirsti ar plēvi. Pie tam, viņi ies uz tirgu, nevis uz “Rimi”. Jo lielveikalos gaļa ir ar hormoniem, vista ar antibiotiķiem, dārzeņi ar nitrātiem, visur ir kaitīgas E-vielas un vispār pārtikas korporācijas mēģina iesmērēt sūdus pa augstu cenu.

"Cīnītāji" ir pārliecināti, ka visas zāles ir domātas tikai, lai farmācijas kompānijas uzvārītos. Tāpēc parasti viņi ārstējas ar ingvera tēju un gaišām domām. Ļoti bieži viņi neizmanto nekādu sadzīves ķīmiju. Jo tā ir "ķīmija"! Matus mazgā ar auzu pārslām, bet dezodorantus nelieto principiāli, jo tie izraisa vēzi...

Protams, kosmētiku un vispār jebko drīkst izmantot tikai ja tur rakstīts – EKO. Maizi pērk tikai bez glutēna! Un piena vietā, protams, sojas dzērienu. Par zoodārza apmeklējumu pat domāt nedrīkst - tur taču dzīvnieki mokās! Gandrīz visi "cīnītāji" ir vegāni. Tas pat nav apspriežams. "Cīnītāji" ir pret vēja ģeneratoriem. Tas izraisa vibrācijas, no kuriem tārpi pa naktīm lien ārā no zemes. Tas nozīmē, ka cilvēku smadzenēm tas ir ļoti kaitīgi. Mikroviļņu krāsni nedrīkst izmantot, jo tur ir radiācija, mainās produktu sastāvs un izdeg vitamīni.

No sporta viņi izvēlas jogu, bet tiem, kam ir vairāk gribasspēka iet pārgājienos vai nūjo. Skriet nedrīkst - tas sačakarēs ceļus.

Galvenais informāciju avots ir “Youtube”. Vēl viņiem ļoti patīk publiski demonstrēt savus uzskatus. Staigāt kreklā “free whales” un šeirot facebookā postus par gaļas kombinātiem... Viņiem patīk klausīties alternatīvu mūziku, apmeklēt brīvdabas festivālus. Pirkt lietotas drēbes un apmeklēt dzīvnieku patversmes, sola vienreiz paņemt no turienes sunīti... Nekādu šaubu, ka cīnītāji nepotēs savus bērnus. Jo neviens negrib, lai izaugtu bērns autists!

Šobrīd "cīnītajiem" ir ļoti grūtie laiki - 5G nāk! Cilvēce sāks smagi slimot. 5G ir jāaptur!

Katrā "cīnītāja" nāve ir nāve par mums. "Cīnītājs" mirst par mani un par tevi... Katrs "cīnītājs" ir glābējs. Tie ir tikai fakti. Es negribu tādus cilvēkus vērtēt, jo man pašam starp draugiem tādu ir daudz. Kā var izskaidrot šādu cilvēku fenomenu?” noraizējies Sokolovs.

“Nav tur nekāda fenomena. Viņi ir tikpat normāli kā mēs pārējie, tikai vairāk domā par vidi un cilvēkiem”, “Tas ir "tukša muca tālu skan" fenomens”, “Pirkt mikroviļņu krāsni ir katra izvēle un citi no tā necieš, arī viss pārējais, ko viņi dara, bet 5G tiks uzspiests un mana griba un tiesības uz daudz maz drošu vidi netiks ņemta vērā!”, “Jebkura galējība ir perversija.... nu nav taču tikai melns un balts....” tā komentētāji.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu