Linda Mūrniece, neraugoties uz strīdu ar Lindenblati, nāk klajā ar pārdomām par attiecībām (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Hotel Roma” vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece arvien biežāk publisko pārdomas par attiecību tēmu, un arī šoreiz viņai ir izdevies sajūsmināt simtiem sieviešu. 

"Cik bieži cilvēki domā, ka otrs viņam pieder. Nesaprotot, ka viens otram doti, lai būtu līdzās, ne sapīti. Cik bieži cilvēki domā, ka otram jādomā tāpat kā viņš un otra paša brīvība ir mazsvarīga. Cik bieži cilvēki grib pakļaut otru, ne atbalstīt. Cik bieži tikai ņem un negrib dot. Sargājam tos, kas atnākuši, lai celtu, dotu, pasargātu. Un dodam to pašu pretī ar uzviju," vietnē "Facebook" raksta Mūrniece. 

Komentāru sadaļā Linda piebilst: "Ļoti jāstrādā ar sevi, ja vēlies otru līdzās paturēt. Es arī kādreiz esmu rīkojusies citādi, tādēļ tagad ļoti cenšos atcerēties, kā ir labi."

Atgādinām, ka šobrīd viena no aprunātākajām tēmām presē ir Mūrnieces un skaistumkonkursu rīkotājas Kristīnes Lindenblates strīds - 5. augustā Mūrniece publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka skaistumkonkursa "Miss & Mrs. Top of the World" rīkotāja viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par izmitināšanas pakalpojumiem. Pati Lindenblate noraida šīs runas, apgalvojot, ka Mūrniecei neesot parādā nevienu centu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu