Lindenblate atklāj jaunas detaļas par viņas un Mūrnieces konfliktu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Apritējis mēnesis, kopš viesnīcas “Hotel Roma” vadītāja, kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece publiski nāca klajā ar paziņojumu, ka skaistumkonkursa "Miss & Mrs. Top of the World" rīkotāja Kristīne Lindenblate viņai nav atmaksājusi 3000 eiro par izmitināšanas pakalpojumiem. Lindenblate intervijā "Vakara Ziņām" atklāj, kā jūtas pēc šīs jezgas. 

Lindenblate jau publiski nākusi klajā ar paziņojumu, ka viņa neesot parādā nevienu centu ne Lindai Mūrniecei, ne Mainotam Vecvagaram, kuri izvēlējušies publiski diskreditēt skaistumkonkursu rīkotājas vārdu. "Šobrīd ir situācija, ka joprojām nav saskaņota rēķina summa. Esmu izsūtījusi oficiālu vēstuli, bet atbildi vēl aizvien neesmu saņēmusi. Īstenībā komerciālas lietas nevēlos apspriest publiski, jo uzņēmēju ētika to nepieļauj.

Ja tagad visi uzņēmēji sāks šādā veidā risināt lietas, tad bizness kā tāds nevarēs pastāvēt.

Turpmāk visas lietas kārtos mani juristi," intervijā atklāj skaistumkonkursu rīkotāja. 

Viņa turpina: "Policijā ir iesniegts iesniegums par Kriminālprocesa uzsākšanu pret personām, kuras ir neslavas cēlāji un ir mani kā fizisku personu publiski apmelojuši darbībās, kurās neesmu vainojama. (..) Katram par saviem apmelojošajiem izteikumiem publiskā vidē ir jānes atbildība."

Tiesa, šī situācija Lindenblatei sagādājusi pārdzīvojumus: "Nekad nebiju domājusi, ka kādreiz tikšu ierauta šādā tornado virpulī. Teikšu godīgi, nav viegli! (..) Bet tas, kas mūs nenogalina, padara stiprākus."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu