Baiba Sipeniece-Gavare: "Godīgi sakot, man riebjas veselīgs dzīvesveids" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Zane Bitere/LETA

Star FM raidījuma "Zoopasta" vadītāja, humoriste Baiba Sipeniece-Gavare nākamgad svinēs 50. dzimšanas dienu. Intervijā izdevumam "Ieva" Baiba pastāstījusi, ar kādām sajūtām gatavojas šim notikumam. 

Uz jautājumu, kā Baiba jūtas par tuvojošos jubileju, un vai viņai ir plāns, kā sagaidīt vecumdienas, viņa atklāj: "Nākamā desmitgade, domāju, būs izšķirīgā - kurš kuru, es vecumu vai tas mani." 

Viņa turpina: "No četrdesmit līdz piecdesmit tu vēl vari izbraukt uz rezervītēm, dzīvo tik nost, lai tā būda rūc. Bet turpmākā desmitgade uzskatāmi parādīs, kā būs tālāk. Pamatprincips jau ir vienkāršs - par dzīvi jāpriecājas un tā jābauda, jādzīvo tā, lai būtu interesanti.

Nu nevar dzīvot ar domu - ka tikai es šodien nepaēstu, neizdzertu par daudz un vai esmu nostaigājusi vajadzīgo soļu skaitu.

Godīgi sakot, man riebjas veselīgs dzīvesveids. Esmu redzējusi cilvēkus, kuriem aizveras ciet un kuri vairs vispār nebauda dzīvi. Viņi kļūst absolūti neinteresanti un bieži paši nesaprot, kāpēc to vispār dara."

Tāpat Baiba uzsver, ja jāatrod ir nodarbošanās, ko var darīt ar prieku. Viņa tādu ir atradusi - paralēli darbam radio, viņa dzied korī un gatavojas "standup" izrādei. "Mans uzdevums ir dāvāt cilvēkiem prieku, un es to labi apzinos. Neko citu nemāku, patiešām ne," izdevumam "Ieva" atklāj Sipeniece-Gavare.

Baiba par gaidāmo izrādi izsakās šādi: "Šajā savā pirmajā stāvizrādē es gribu dalīties ar saviem notikumiem, kuri, pateicoties ārkārtīgi vēlīgam liktenim, ar mani ir notikuši - kāzas, bēres, apkūlības, - ar visu, kas sakrājies. Turklāt tie no manis nekur neiet prom, tāpēc nu šī būs tā reize, kad tas viss "nāks ārā"."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu