Sedokova, kurai piedēvē romānu ar Timmu, nonākusi slimnīcā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja, bijusī "VIA Gra" soliste Anna Sedokova, kurai tiek piedēvēts romāns ar pašmāju basketbolistu Jāni Timmu, cieš no kaites, kas viņas dzīvi pamatīgi “pārvēršot ellē”. Sedokovas ķermeni noklājuši sarkani plankumi.

Savā “Instagram” kontā mūziķe publiskojusi vairākus ierakstus un fotogrāfijas, kurās dalījusies savā nepatīkamajā pieredzē. Sedokova atzīst, ka pēdējo trīs nedēļu laikā viņa katru rītu ir modusies ar briesmīgu niezi un pietūkumu.

“Plankumi parādījās dažādās vietās, pēc tam pēkšņi pazuda. Es slēpos, vilku brilles un cepures, mēģināju to kaut kā nomaskēt, pastāvīgi klājot tonālo krēmu. Un, protams, lasīju komentārus, ka mana seja ir pietūkusi no plastiskajām operācijām. Lasīju un klusēju,” atklātā stāstā dalījusies pati mūziķe.

Foto: Instagram/annasedokova

Pēc Sedokovas sacītā, viss sācies ar pāris plankumiem uz kakla. Sākotnēji mūziķe tiem nepievērsa uzmanību, domājot, ka tie paši pāries. Tomēr situācija pasliktinājās ik dienas.

“Visnepatīkamākais ir tas, ka kopā ar sarkanajiem plankumiem uz sejas un ķermeņa, uzbriest arī mani iekšējie orgāni, apstiprināja ārsti. Kaklā bija kamols, palika grūti elpot.

Ārsti brīdināja, ka pietūkums ir ļoti bīstams un tagad man līdzi vienmēr jānēsā zāles un šļirces.

Tātad, ko es šobrīd zinu par savu slimību, ko ārsti par to zina? Neko konkrētu. Slimības parādīšanās iemesli nav zināmi, tā nav alerģija pret pārtiku vai ziedputekšņiem. Viņi saka, ka slimība parādās uz nervu stresa fona,” apstiprinājusi mūziķe.

Sarkanie plankumi sākuši parādīties tik daudz, ka Sedokovai nācies doties uz slimnīcu un iziet vairākus kursus pie sistēmas.

Savam ierakstam viņa publiskoja vairākas fotogrāfijas, kurās parādīja, ka sarkanie plankumi parādījušies pat viņa intīmākajās ķermeņa zonās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka šobrīd publiskajā telpā notiek asas diskusijas starp basketbolista Jāņa Timmas sievu Sanu un pašu Sedokovu, dāmām cenšoties pierādīt katrai savu taisnību. Iespējams, tieši pēdējā laika notikumu dēļ Sedokova piedzīvojusi lielu stresu un nonākusi slimnīcā.  

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu