Uz lielajiem ekrāniem filma par striptīzdejotājām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Kārdija Bī (Cardi B)
Kārdija Bī (Cardi B) Foto: publicitātes

20. septembrī uz lielajiem ekrāniem Latvijā sāk izrādīt komēdiju ar krimināldrāmas elementiem - “Afēristes” (“Hustlers”), kurā vadošajās lomās piedalās valdzinošā Dženifera Lopesa un spilgtās popmūzikas zvaigznes Kārdija Bī (Cardi B) un Lizzo.

Kriminālkomēdija “Afēristes” tapusi, iedvesmojoties no “New York Magazine” 2015. gadā publicētā Džesikas Presleres raksta “The Hustlers at Scores”, kurā raksta autore izstāsta vairāku striptīzdejotāju likteņus laika posmā, kad pasauli satricina finansu krīze.

Dženifera Lopesa gatavojas lomai filmā "Hustlers"
Dženifera Lopesa gatavojas lomai filmā "Hustlers" Foto: Kadrs no Youtube

Viņas ir dejotājas elitārā striptīza klubā, kura klienti ir bagātie Volstrītas finansisti. Kad banku krīze vienā mirklī izputina visus meiteņu uzkrājumus, viņas nolemj atriebties. Apķērīgās dāmas izdomā pārdrošu plānu, kā “aptīrīt” negodīgos biržas ģēnijus un atgūt zaudēto naudu.

“Afēristes” (“Hustlers”)
“Afēristes” (“Hustlers”) Foto: publicitātes

Filmas režisore un scenārija autore ir Lorīna Skafārija, starp galvenās lomas atveidotājām ir valdzinošā un talantīga Dženifera Lopeza, kas ir arī filmas līdzproducente. Tāpat filmā piedalās Konstance Vu (“Pasakaini bagāti”), Džūlija Stailza (“Optimista stāsts”), Kiki Pālmere, Lilija Rainhārta (seriāls “Riverdale”) un vairāki pasaules slaveni popmūzikas industrijas dalībnieki – Billboard topa pirmās vietas ieguvēja Cardi B, pārsteidzošā Lizzo un mūsdienu ritmablūza karalis Ašers.

Video: Komēdijas “Afēristes” reklāmas rullītis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu