Jaroslavs Barišņikovs skaidro, kāpēc viņam ir svarīgi salaulāties ar mīļoto vīrieti Latvijā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

No pirmdienas līdz ceturtdienai ik vakaru STV Pirmā! skatītāji var sekot līdzi šovam “Slavenības. Bez filtra” un just līdzi pašmāju slavenību – stilistes Žannas Dubskas, dzejnieces un šovu zvaigznes Magones Burkas, kā arī skandalozā modes eksperta Jaroslava Barišņikova dzīves līkločiem.

Pagājušajā nedēļā skaļi uzvirmoja skandāls Magones Burkas ģimenē un plašas diskusijas raisīja fakts, ka gaidībās esošā sieviete kopā ar ģimeni var palikt bez mājvietas. Nu uzmanības centrā nonācis Jaroslavs Barišņikovs - ļaudis trin mēles par viņa un mīļotā vīrieša Kārļa attiecībām un to, vai būtu jādod iespēja arī netradicionāli orientētiem pāriem noslēgt oficiālu laulību.

Barišņikovs neslēpj – viņam ir svarīgi legalizēt savas attiecības un saņemt tieši tādas pašas likumiskas tiesības kā tradicionālā laulībā. 

“Mēs esam sabiedrības daļa. Tāda pati, kā visi pārējie un mēs esam pelnījuši tādas pašas tiesības. Es vienkārši vēlos, lai visas valsts priekšā man ir tādas pašas tiesības kā parastiem laulātiem pāriem,” atklāj Jaroslavs.

Tam piekrīt arī viņa mīļotais vīrietis Kārlis: “Ir svarīgi lielai daļai sabiedrības saprast, ka mēs esam pilnīgi normāli cilvēki un mēs dzīvojam savu dzīvi. Jā - mēs prasām līdztiesību, jā – mēs prasām likumdošanas sakārtošanu. Un nekādā veidā tas neapdraud tradicionālo laulību, tradicionālo vīrieša un sievietes juridisko vai jebkādu citu savienību.”

Draugus atbalsta arī modes eksperts Deniss Ševeļovs, kurš atzīst – “jau pats fakts, ka Jaroslavs un Kārlis piedalās šovā daudz ko liecina par mūsu sabiedrību – ka tomēr esam gatavi tam. Vai gandrīz gatavi.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu