"Positivus" norisināsies arī 2020. gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieskats festivāla "Positivus 2019" noslēdzošās dienas norisē
Ieskats festivāla "Positivus 2019" noslēdzošās dienas norisē Foto: Jānis Škapars/TVNET

2020. gada vasarā 17. un 18. jūlijā notiks jau 14. Positivus festivāls Salacgrīvā, kas divu dienu garumā pulcēs tūkstošus mūzikas un mākslas festivāla apmeklētāju no visas Baltijas un citām valstīm. 

“Nekur citur Baltijā vienuviet nav iespējams baudīt tādu ārvalstu zvaigžņu plejādi kā Positivus festivālā. Apsolām, ka festivāls pulcēs daudz jaunu, šodien aktuālu mūzikas zvaigžņu un biļešu cenas ziņā būs pieejamāks, nekā pēdējos gados tas ir bijis,” ziņo festivāla pārstāvji. 

Positivus festivālā trīspadsmit gadu laikā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā "Muse", "Imagine Dragons", "Twenty One Pilots", "The XX", "The Prodigy", "Kraftwerk", "Sigur Rós", Elija Goldinga, "The 1975", "Disclosure", "Underworld", "Manic Street Preachers", James, Moby, Šineida O'Konora, Roberts Plants, "Bastille", "The Kooks", "Years & Years" un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Tikai no 10. oktobra līdz 25. oktobrim festivāla mājas lapā, "Biļešu servisa" kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv pirmās biļetes uz nākamo Positivus festivālu būs pieejamas par “FAN TICKETS” biļešu cenu. Divu dienu biļete bez telts vietas maksās 49 eiro, ar telts vietu - 57 eiro, vienas dienas biļete maksās 39 eiro. Biļešu cena mainīsies no 26. oktobra, un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks 2020. gadā.

Foto: ieskats festivālā "Positivus 2019"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu