Maijai Rozītei-Krištopanei izdevies atgūt savu "Instagram" kontu no kiberzagļiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane 10. oktobrī pavēstīja, ka viņas līdzšinējais sociālā tīkla “Instagram” profils vairs nav viņas – tas ir nozagts. Pēc dažām dienām slavenība nāca klajā ar paziņojumu, ka viņai kontu tomēr ir izdevies atgūt.

Lai gan viņa jau paspēja izveidot jaunu profilu "Instagram", kurā pāris dienās sapulcēja teju trīs tūkstošus plašu lielu sekotāju pulku, tagad sieviete aicina savus atbalstītājus sekot viņas vecajam kontam. 

"Šonedēļ sanācis izvizināties emociju “karuselī”, un es, ja vien ir izvēle, ļoti labprāt eju ar līkumu jebkādām šāda tipa atrakcijām... Bet tev jau neviens nejautā.. Taču varbūt arī asākas izjūtas reizēm nav tik peļamas, ja iznākums tomēr ir labs un ar atvieglojuma sajūtu.

Galīgi negribētos nevienu raustīt, bet gribu atzīmēt, ka pēc hakeru sarūpētiem dažu dienu “amerikāņu kalniņiem” es atkal esmu sava "Instagram" oriģinālā konta @maijarozite saimniece, tāpēc, lai neradītu kādu apjukumu, vēlos pāriet uz tikai viena - oriģinālā - profila lietošanu.

Un, ja vēlaties turpināt būt ar mani, palūgšu turpmāk izmantot tikai @maijarozite. Paldies visiem par sapratni un atbalstu!" rakstīja Maija.

Kā norāda Rozīte-Krištopane, viņa par "sava intelektuālā īpašu piesavināšanos un naudas izspiešanu" plāno vērsties policijā, lai gan saprot, ka hakeri droši vien ir labi nodrošinājušies. 

Uz augšu