Pēteris Rumpis pēc šķiršanās no fitnesa daiļavas Paulas Freimanes uzsācis jaunas attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Freimane un Rumpis
Freimane un Rumpis Foto: Ekrānuzņēmumi no "Instagram"

​​Fitnesa modeļi un treneri Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir pārtraukuši savas attiecības. No abu sociālajiem tīkliem pazudušas kopīgās fotogrāfijas, kā arī vīrietis savā “Instagram” kontā dalījies ar kadru, kurā redzams kopā ar jaunu sirdsāķīti.

“Panākumu mērs ir laime un sirdsmiers,” pirmo publisko kopīgo foto ar Elīnu komentē Rumpis.

“Līdzīgi!”, “Līdz malām pilnu klēpī mīlestības jums!”, “Lieliski,” tā komentētāji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The measure of success is happiness and peace of mind ??

A post shared by ONLINE COACHING ? (@peterisrumpis) on

Kā jau ziņots, par Pētera un Paulas attiecībām kļuva zināms 2017. gada vasarā. “Ar Pēteri iepazināmies Portugālē. Tolaik es dzīvoju Monako, Pēteris - Latvijā. Un katrs no savas puses devāmies uz Portugāli, kur mūsu kopīgais draugs rīkoja šo ceļojumu. Tiesa, tur mēs ar Pēteri bijām tikai draugi, bet nevarēju nepamanīt to, cik daudz kopīga man ir ar šo cilvēku, kā arī simpātijas, kuras izjutu. Pēc pāris mēnešiem es no Monako, kur dzīvoju gandrīz divus gadus, atgriezos dzimtenē Latvijā. Tas man bija emocionāli ļoti smags periods dzīvē. Pēteris bija man blakus un atbalstīja mani šajā smagajā periodā,” pērn intervijā TVNET pastāstīja Freimane.

Uz jautājumu, kā citi pāri var līdzināties viņiem, daiļava tolaik atbildēja: “Es novēlu visiem pāriem atrast ko kopīgu un nodoties tajā. Mēs neesam tikai pāris, bet labākie draugi un padomdevēji viens otram. Ja to izdodas atrast attiecībās, manuprāt, tas tiešām ir mūža vērts.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu