Uz Jāņa Timmas spēli Anna Sedokova ierodas ar meitu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijā populārā dziedātāja, bijusī grupas "VIA Gra" dalībniece Anna Sedokova svētdien, 20. oktobrī, apmeklējusi sava mīļotā vīrieša, latviešu basktetbolista Jāņa Timmas spēli. Uz to viņa paņēma līdzi arī savu meitu Alīnu, abām dāmām par vīrieti jūsmojot sociālajos tīklos. 

14 gadus vecā Alīna "Instagram" pievienoja fotogrāfiju ar mammu no "Himki" arēnas, kadram pievienojot arī aizrautīgu aprakstu: "Šodien mēs ar mammu devāmies uz basketbolu. Man tas ļoti patika, tā kā tas ir viens no maniem mīļākajiem sporta veidiem!"

Arī īsajos video stāstiņos gan Alīna, gan pati Sedokova dalījās ar foto un video no spēles. Sedokova vairākos kadros tuvplānā pietuvināja savu mīļoto, kā arī "aicināja ikvienu apmeklēt basketbolu, jo tas ir forši". 

Alīnas komentāros gan cilvēki šādu "pēkšņu sajūsmu par basketbolu" uztvēra ar dalītām jūtām. Kāds interneta komentētājs norādīja, ka "protams, ka Alīnai patiks basketbols, jo tur spēlē viņas mammas nākamais vīrs". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Алина Белькевич ? (@lalina_one) on

Kopumā Sedokova ir mamma trim bērniem, kuri nākuši pasaulē no trim dažādiem vīriešiem.

Atgādinām, ka oktobra sākumā pāris publiski atzinuši, ka ir kopā. Jānis Timma dalījies ar foto, kurā redzams ar kādu sievieti. Fani spekulēja, ka tā varētu būt dziedātāja Anna Sedokova. Baumas apstiprinājās, kad dziedātāja publicēja tādu pašu foto. 

Foto: Instagram/annasedokova
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu