Kivičs atklāj, kas bijis aizraujošākais viņa un Skulmes debijas albuma tapšanā (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

26. oktobrī dienas gaismu ieraudzīs mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes debijas albums "Incidents". Izdevumam "Vakara Ziņas" pāris atklāj interesantas detaļas par albuma tapšanas procesu. 

Kā skaidro Kivičs, ideja par albuma ierakstīšanu radusies pēc tam, kad cilvēki Latvijā un ārzemēs sāka aicināt pāri uz privātajiem pasākumiem, lai viņi izpildītu realitātes šovā "Kivičs. Pavisam privāti" izskanējušo "Tā mēs mirdzam, tā mēs gaistam" un skandalozās vannas tiešraides iedvesmoto dziesmu "Vanna".

"Faktiski tad bija skaidrs, ka pieprasījums pēc mums ir, taču, lai mēs kā duets izskatītos nopietni, ir vajadzīgs savs repertuārs un ir jātop albumam," izdevumam atklāj mūziķis.

"Dziesmas vienkārši ir par mūsu dzīvi un piedzīvojumiem - gan pozitīviem, gan negatīviem," tā ierakstu raksturo Kivičs.

Tomēr pašam Kivičam albuma tapšanas procesā visinteresantāk bija vērot mīļoto Lieni. "Gan studijā pie mikrofona, gan veicot gala korekcijas dziesmu tekstos. Absolūti sajūsmināts biju brīdī, kad

Liene ierosināja albumu vāciņiem noformējumu veidot pašas rokām,

piešķirot īpašu dizaina risinājumu katram albumam atsevišķi. Esmu priecīgs, ka viņai bija iespēja parādīt savu mākslinieces talantu," prieku neslēpj Kivičs.

Atgādinām, ka pāris sāka attiecības pērnā gada novembrī, laikā, kad Kivičs vēl nebija šķīries no divu meitu mammas Madaras Kivičas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Darbs skaņu ierakstu studijā. Jaunais albums INCIDENTS dienasgaismu piedzīvos jau 26.oktobrī. Prezentācija Kuldīgā! ??❤️? #lieneskulme #kivicsskulme #newalbum #incidents

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BEIDZOT !!!

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu