“X Faktorā” iepazītā piecu bērnu mamma Margo atklāj skaudru stāstu par bērna zaudēšanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: F64

Lai gan arī šogad šova “X Faktors” mentori par savu čempionu neizvēlējās spridzīgo un pozitīvo latgalieti Margaritu Kolosovu, neviens skatītājs laikam nekad nespēs viņu aizmirst. Atklātā intervijā žurnālam “Ieva” enerģiskā dāma pastāstīja, ka arī viņas dzīvē bijuši ļoti tumši un drūmi periodi. Viņa pašlaik ir piecu bērnu mamma, taču varējusi būt māte sešiem. Diemžēl vienu atvasi viņa zaudējusi īsi pirms paredzētā dzemdību datuma.

Kad viņa gaidījusi savu ceturto bērnu un līdz dzemdībām atlikusi tikai nedēļa, Margarita sajutusies dīvaini. Sākumā “ātros” piedāvājis izsaukt dzīvesbiedrs Vilis, tad māte, bet viņa atteikusies, lai mediķi, ieslēdzot gaismu, nepamodinātu pārējos bērnus: “Tas bija mans mātes prāts - domāt par to, lai bērniem būtu labāk, bet pašai paciesties līdz rītam.” No rīta bijis jau pavisam slikti. Pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta izsaukšanas atklājies, ka sen sākusies iekšējā asiņošana - placentas atslāņošanās.

Slimnīcā viņa dzirdējusi, kā mediķi mammai saka: bērniņš ir zaudēts. ”Biju jau izdomājusi meitiņai vārdu - Marija... Man viņu nemaz neparādīja. Tad gan man viss sabruka. Ja man mājās nebūtu bērnu, tajā brīdi būtu padevusies. Ārsti teica, ka man pie sistēmām būs jāguļ nedēļām, bet es pēc četrām dienām cēlos kājās un izlūdzos mājās - bērni taču gaida!”

Žurnālam “Ieva” viņa pastāstīja, ka pēc notikušā ārsti prognozējuši, ka viņai vairs nevarēs būt bērnu, taču jau drīz viena pēc otras pieteikušās divas atvases. Tagad jau visi bērni esot lieli - šoruden Margarita pati iestājās Malnavas koledžā, lai mācītos uzņēmējdarbību lauksaimniecībā. 

Kā ziņots, jau šo svētdien, 3. novembrī, sāksies vērienīgākā muzikālā šova “X Faktors” fināla tiešraides, kur cīņu par 10 000 eiro un līgumu ar ierakstu kompāniju “Sony” sāk 12 pārliecinoši un talantīgi dalībnieki četrās kategorijās – vokālās grupas, 25+, meitenes vecumā no 16 līdz 25 un puiši vecumā no 16 līdz 25, kuri kanāla TV3 ekrānā tiksies ar skatītājiem septiņās fināla tiešraidēs līdz pat 15. decembrim.

Aijas Auškāpas komanda, kategorija “meitenes vecumā no 16 līdz 25 gadiem”

Foto: F64

Anna Krista Ostrovska (24 gadi) nāk no Aizkraukles, bet šobrīd dzīvo Rīgā. Anna ir dzimusi muzikālā ģimenē, tādēļ jau agrā bērnībā sāka dziedāt vecāku vadītājā popgrupā “Meduslāsītes”. Profesionāli Anna ir apguvusi arī džeza mūziku, prot spēlēt klavieres, ukuleli un vijoli, kā arī pusgadu pavadījusi Dānijā, attīstot muzikālās prasmes. Vokālās autoritātes Annai ir Demija Lovato un Ieva Kerēvica, bet grupas - Triānas Parks, Astro’n’out, The Beatles, Queen, ABBA. Uzvara šovā Annai sniegtu iespēju nopietnāk pievērsties savas mūzikas menedžmentam, kā arī iespēju realizēt sapni par albuma izdošanu.

Foto: F64

Elīna Evelīna Jansone (17) dzīvo Jūrmalā. Enerģiskajai meitenei patīk gulēt, spēlēt volejbolu un braukt ar kartingiem. Taču vairāk par to – mūzika. Tā Elīnai ir asinīs jau kopš dzimšanas – viņai ir absolūtā dzirde, kas Elīnu pamatīgi atšķir no pārējiem. Elīna šobrīd mācās Rīgas Doma kora skolas džeza nodaļas 2. kursā. Viņas autoritātes ir Lady Gaga, Dua Lipa, Keitija Perija un brālis Eduards Jansons. Uzvara noteikti sniegtu iespēju radīt savu mūziku un dalīties ar to!

Foto: F64

Diāna Paško (23) ir dzimusi un uzaugusi Rīgā. Diāna ir absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Multimediju fakultāti, šobrīd strādā finanšu jomā, bet ārpus darba ļaujas mūzikai, kas ir kā terapija, iekšējais spēks, kas palīdz pārdzīvot grūtības un turpināt iet uz priekšu jebkurā situācijā. Diānai ir unikāla balss, kas viņu atšķir no citiem. Dziedātājai ļoti patīk apmeklēt kino, bieži vien viņa turp dodas viena, jo tas ir labs veids, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar sevi! Uzvaras gadījumā Diāna ierakstīs savu autordziesmu un soloalbumu.

Marata Ogļezņeva komanda, kategorija “puiši vecumā no 16 līdz 25 gadiem”

Foto: F64

Klāvs Ozols (19) nāk no Saldus novada. Puisis mācās Druvas vidusskolas 11. klasē. Klāvs ir radošs, vieglprātīgs un brīvs no aizspriedumiem. Mūzika ir būtiska daļa no Klāva ikdienas, tādēļ viņa mīļākā atpūtas vieta ir Saldus mākslas un mūzikas skola, kur viņš izpaužas visdažādākajos veidos - gan izkrāsojot emocijas uz audekla, gan pie klavierēm. Klāvs ir īpašs ar savu stilu un, paša vārdiem sakot, – neizskatās kā “parasts latviešu čalis”. Arī Klāva vēlmes nav parastas, viņš ir pārliecināts, ka uzvara šovā palīdzēs viņām ierakstīt vismaz trīs albumus.

Foto: F64

Artis Zaķis (16) ir jūrmalnieks. Arti var atpazīt pēc košās matu krāsas, kuru viņš maina atkarībā no noskaņojuma. Viņš mācās Rīgas Valsts vācu ģimnāzijā, un viņu ļoti interesē valodas un gramatika, angļu valodu uzskata gandrīz par savu pirmo valodu. Pats saka, ka mēdz būt pārlieku pļāpīgs, bet, kad nepieciešams, Artis var kļūt arī dziļdomīgs un nopietns. Ja Artis uzvarēs "X Faktorā", viņš noteikti laidīs klajā savu dziesmu un video tai.

Foto: F64

Dagnis Roziņš (22) nāk no Jelgavas novada, bet šobrīd dzīvo Rīgā. Dagnis ir vienkāršs, aizrautīgs un sirsnīgs. Mūzika vienmēr ir bijusi lieta, kas viņu pavada jebkurā situācijā. Dagnis saka, ka mūzika spēj paspilgtināt katru dzīves mirkli, tādēļ viņš agrāk mēdza ieiet klasē pie nepazīstamiem skolotājiem un vienkārši sākt dziedāt. Puisis ir mācījies Rīgas Doma kora skolā, prot spēlēt saksofonu un ir ieguvis otro vietu “Moscow Acapella” festivālā kopā ar vokālo grupu “Insomnia”. Uzvara šovā Dagnim nozīmētu daudz – iegūto naudas balvu viņš ieguldītu savas mūzikas attīstīšanā.

Reiņa Sējāna komanda, mentors kategorijai “25+”

Foto: F64

Reinis Liepa (28) ir rīdzinieks, kurš vienlaicīgi ir gan ļoti traks, gan sirsnīgs. Nodarbojas ar mūziku ikdienā un vēlas mainīt citu cilvēku dzīves ar savām dziesmām. Trakākais, ko viņš ir darījis? Izlēcis no braucoša vilciena Polijā. Un viņa dzīvi vislabāk raksturo AC/DC dziesma “Thundersrtuck”. Arī Reiņa sapņi ir drosmīgi, ja puisis uzvarēs, viņš turpinās darbu ar grupu pie albuma un dosies prezentācijas tūrē. Tomēr Reinis vēlas attīstīt arī savu solo karjeru un izveidot savu ierakstu studiju.

Foto: F64

Elīna Gluzunova (27) nāk no Cēsu novada. Romantiskajai un sirsnīgajai divu bērnu māmiņai Elīnai mūzika dzīvē ir ieņēmusi svarīgu lomu, jo viņa dzied jau kopš četru gadu vecuma. Dziedātāja ir uzstājusies kopā arī ar maestro Raimondu Paulu un grupu Opus Pro. Liels muzikālais sasniegums Elīnas dzīvē ir dalība šovā “Britain's Got Talent” 2015. gadā. Šobrīd viņa strādā skaistumkopšanas nozarē. Ja Elīna gūs uzvaru šovā, naudas balva palīdzēs sagatavoties gaidāmajām kāzām.

Foto: F64

Pāvels Fomkins (30) dzīvo Jūrmalā. Pāvels ir mūziķis un ģitārspēles skolotājs, kurš sevi raksturo kā ļoti pacietīgu Lauvu. Pāvelam mūzika ir veids, kā izpausties un būt pašam. Pāvels prot karatē! Pāvels mūzikā sevi salīdzina ar Edu Šīranu, taču par autoritāti uzskata arī bijušo prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu! Tā kā Pāvels ir kaislīgs ģitāras spēlētājs, pēc uzvaras šovā viņš iegādātos jaunu ģitāru, kā arī izdotu savu mūzikas albumu.

Intara Busuļa komanda, mentors kategorijai “Vokālās grupas”

Foto: F64

Grupas “The Gardens” dalībniece Darja (16) dzīvo Salaspilī, bet mācās Rīgas Purvciema vidusskolā, savukārt Samanta (16) dzīvo Rīgā un šogad ir sākusi skolas gaitas Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolā. Meitenes ir labākās draudzenes, kuras šādā grupas sastāvā jau ir paspējušas uzstāties vairākos labdarības koncertos. Nesen meitenes uzstājušās arī filharmonijas koncertzālē Pleskavā. Grupas “The Gardens” sapnis ir uzvarēt “X Faktorā” un pārstāvēt Latviju Eirovīzijā.

Foto: F64

Duetā “Rozes” apvienojušās māsas Sanija (18) un Sanita (18) no Liepājas, taču šobrīd meitenes mācās Rīgā – Rīgas Doma kora skolā. Meitenes ir ne vien dziedātājas, bet arī dejotājas, sportistes un aktīva dzīvesveida piekritējas. Sanita sevi raksturo kā kautrīgu, Sanija sevi - kā emocionālu, bet labā nozīmē, jo tas ļauj izjusto ielikt arī mūzikā. Uzvara šovā māsām noteikti radītu drošību un pārliecību par to, ka mūzika ir pareizā izvēle.

Foto: F64

Trio “Limonāde” ir grupa ar 10 gadu skatuves pieredzi, uzstājusies gan kopā, gan atsevišķi dažādos projektos. Limonāde vārdnīcā ir dzirkstoša, krāsaina, daudzveidīga, kas grupas dalībniecēm - Kristīnei (32), Ilutai (32) un Ievai (31) licies gluži kā raksturojums par viņām pašām – tā radies grupas nosaukums. Dāmas vieno stipra draudzība, krāsainas dvēseles un sievišķīgi vokāli. Meitenes nešaubās, ka var uzvarēt šovā, piebilstot, ka svarīgi ir strādāt, būt mērķtiecīgiem un galu galā - arī izbaudīt procesu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu