Jaroslava Barišņikova mīļotais atklāti par iznākšanu no skapja (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! skatītāji realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” līdzās Magones Šutovienes un Žannas Dubskas dzīves peripetijām seko līdzi arī skandalozā modes blogera Jaroslava Barišņikova un viņa mīļotā vīrieša Kārļa attiecībām. Ja iepriekš Jaroslavs atklājis neparasto iepazīšanās stāstu un to, ka savulaik abi satikušies ar vienu un to pašu vīrieti, tad nu beidzot arī Kārlis pastāstījis savu versiju par to, kā sastapis Jaroslavu.

Pirms abi satikušies klātienē, Kārlis Jaroslavu bija pamanījis gan presē, gan televīzijā, un tolaik ekscentriskā vīrieša uzvedība likusi izdarīt savus secinājumus. “Stereotipi, protams, bija – par iedomību un iespējams visai smagu raksturu. Jo tas, kas tika atainots intervijās presē, neliecināja, ka tas cilvēks ir ar vieglu roku paņemams un kaut kā grozāms, stumdāms,” atceras Kārlis. Tāpat viņš bilst, ka reiz pat abi viens otram pagājuši garām uz ielas, kad, pamanot Jaroslava pārliecināto gaitu, jau pa gabalu Kārlim licies, ka “baigā modele nāk”.

Tāpat Kārlis atklāj, ka tikai pēc iepazīšanās ar Jaroslavu sācis atklāti runāt par savu orientāciju un arī beidzot saņēmies savus dzīves uzskatus atklāt arī mammai. “Pirms mēs iepazināmies, es to baigi neafišēju. No ģimenes par to zināja tikai pāris cilvēki. Tajā ziņā es biju ļoti piesardzīgs. Un, protams, vislielākās bailes bija par to, ko padomās māte,” savās sajūtās dalās Kārlis. Tikai pēc kopdzīves sākšanas ar Jaroslavu Kārlis beidzot sadūšojies atklāti runāt ar mammu, jo sapratis, ka labāk to atklās pats, nekā lai mamma patiesību uzzina no citiem vai izlasa presē. “Priecīga viņa par to nebija, taču šobrīd izskatās, ka ar to ir kaut kā tikusi galā. Un kā viņa pati bija man teikusi – galvenais, lai man ir viss labi un esmu apmierināts ar dzīvi,” atminas Kārlis.

Brīdī, kad abu starpā uzvirmojušas jūtas, Jaroslavs atklāti jautājis Kārlim – vai viņš ir gatavs kopā ar viņu iziet sabiedrībā un drosmīgi runāt par abu attiecībām. Kārlim atbilde nebija tālu jāmeklē: “Ja es izvēlos ar šo cilvēku dzīvot kopā, uzticēties un uzticēt sevi viņam, man tas likās pilnīgi pašsaprotami.

Šī iepazīšanās un attiecības 100% manu dzīvi ir tikai uzlabojušas.

Esmu pats audzis kā cilvēks, un Jaroslavs mani ir iedrošinājis un reizi pa reizei arī iespēris pa pakaļu, lai es saņemos un uzņemos lietas, par kurām man būtu bijis bail kādreiz.”

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu