Kristīne Virsnīte atgriežas TV ekrānos

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Virsnīte
Kristīne Virsnīte Foto: publicitātes

Pirms neilga laika iemīļotā TV personība Kristīne Virsnīte paziņoja, ka metas jaunos izaicinājumos, un STV Pirmā! raidījuma “Māmiņu klubs” vadīšanu nodeva Rūtas Dvinskas gādīgajās rokās. Nu viņa ir gatava skatītājiem atklāt ilgi lolotu un pavisam sievišķīgu jaunumu – savu sarunu šovu “Kristīnes Virsnītes sarunas”. 

Ik raidījumā Kristīne iecerējusi uz atklātu sarunu aicināt gan Latvijā populāras, gan arī mazāk zināmas, taču spēcīgas un pārliecinātas sievietes - tās, kuras ar savu dzīves pieredzi, vērtībām un panākumiem spēj aizraut un iedvesmot.

Neparasts šova formāts, iedvesmojošas personības

“Kristīnes Virsnītes sarunas” būs neparasts šova formāts sievietēm, kurā Kristīnei pievienosies viņas vīrs Kaspars - uzņēmējs ar milzīgu pieredzi, kurš mainījis savu nodarbošanos un šobrīd ir viens no veiksmīgākajiem ēdienu blogeriem Latvijā. Viņi ik reizi savā auto uzņems kādu spilgtu pašmāju personību un, kamēr Kaspars iejutīsies šofera lomā, Kristīne meistarīgi skatītājiem atklās to, ko domā, jūt un kā dzīvi mīl abu ceļabiedre.

“Mēs dzīvojam laikā, kurā ir tik viegli apjukt un neprast sevi likt pirmajā vietā, tik viegli pārstrādāties, dzenoties pēc perfekcijas, un nogurt attiecībās, kurās esam vienas ar pilnu atdevi. Jaunais sarunu šovs sievietēm iecerēts kā stāsts par sievietes spēku un to, ka katrs sasniegums kaut ko ir maksājis, par to, kur sievietes rod pārliecību un kāpēc mums sevi ir jāredz kā vērtību. Ik katrs raidījuma varones dzīves stāsts būs pierādījums tam, ka pārbaudījumi kļūst par nopietniem izaicinājumiem. Taču tā vietā, lai no tiem baidītos, tie jāuztver kā neatkārtojama un vienreizīga dzīves iespēja,” par savu jaunā šova plāniem saka Kristīne Virsnīte.

Iedvesmo un dalies ar savu viedokli par jauno raidījumu

Jaunais sarunu šovs sievietēm iecerēts kā vairāku raidījumu cikls, no kura skatītāju vērtējumam pirms Kristīnes Virsnītes vairāku mēnešu garā ceļojuma uz Āfriku nodota pirmā sērija. Tāpēc, lai gūtu iedvesmu arī nākamajām, Kristīne aicina šova skatītājas pēc tās noskatīšanās dalīties ar savu viedokli un iespaidiem STV Pirmā! Facebook lapā. Viņa mudina ļauties gan pārdomām un ieteikumiem, gan izteikt ierosmes, kuras personības skatītāji vēlas redzēt nākamajās šova sērijās.

Pirms sava autorraidījuma pirmizrādes Kristīne Virsnīte viesosies arī STV Pirmā! sarunu šovā “Starp mums runājot” (otrdien, 12. novembrī plkst. 21:25), kur godīgā sarunā ar Valdi Melderi, Dainu Jāņkalni un Zani Vaļicku atklās, kā nonākusi līdz idejai veidot pašai savu raidījumu, kādas viešņas tajā gaidāmas un kāpēc ir tik būtiski tieši šobrīd uzrunāt un stiprināt sievietes visā Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu