Satiec šova “X Faktors” finālistus un nobalso par savu favorītu!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: F64

6. novembrī iepirkšanās uz izklaides centrā “Akropole” notiks vērienīgā muzikālā šova “X Faktors” meet&greet pasākums, kurā ikvienam apmeklētājam un fanam būs iespēja satikt šova finālistus. Harizmātiskā Markusa Rivas pavadībā gaidāma aizraujoša pēcpusdiena – fotografēšanās, autogrāfi, atklātas sarunas ar dalībniekiem un apmeklētāju balsojums par savu favorītu.

Jau plkst. 15.30 pie informācijas centra Markus Riva atklās pasākumu un apmeklētāju balsošanu par šova favorītiem. Balsot par savu iemīļotāko dalībnieku iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” varēs jau no 4. novembra līdz pat 12. decembrim. Dalībnieks, kurš būs ieguvis visvairāk balsu, saņems “Akropoles” simpātiju balvu – gada abonementu “Apollo Kino”.

Savukārt uzreiz pēc tikšanās ar finālistiem klātesošie šova fani piedalīsies izlozē, lai noskaidrotu, kuri laimīgie apmeklētāji kopā ar “X Faktora” dalībniekiem varēs piedalīties azartiskā boulinga spēlē “O’Learys” izklaides centrā. 

Sadarbībā ar šova veidotājiem iepirkšanās un izklaides centrā norisināsies arī “Akropoles faktors” jeb dažādi interesanti un netipiski izaicinājumi šova dalībniekiem. Septiņās “Akropoles faktora” video sērijās sacentīsies dažādas jauno mūziķu komandas, bet rezultātu izšķirs viņu izveicība, radošums, apķērība, stila izjūta vai pat pašu skatītāju balsojums. Katrā sērijā varēsiet sekot līdzi azartiskai, bet draudzīgai cīņai, kuras finālā kāds noteikti uzvarēs. Pirmajā sērijā varēsiet vērot, kādus trikus dalībnieki gatavi izpildīt uz ledus, kaut gan neviens no viņiem, iespējams, nemaz nepratīs slidot! Epizodes iespējams noskatīties šova mājaslapā.

Turklāt 19. decembrī jau pēc šova noslēguma un uzvarētāja noskaidrošanas “Akropolē” norisināsies sirsnīgs notikums – šova dalībnieku koncerts Ziemassvētku noskaņās. Tajā piedalīsies ne vien šova trešās sezonas uzvarētājs, bet arī pārējie fanu iemīļotie šova dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu