Zināms, kurš ieņems negaidīti aizsaulē aizgājušā Mārtiņa Ķibilda vietu raidījumā "Kultūrdeva"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/LatvijasTv/

"Latvijas Televīzija" 4. novembrī nāca klajā ar paziņojumu par to, kurš uzņemsies pēkšņi aizsaulē aizsauktās TV personības Mārtiņa Ķibilda pienākumus raidījumā "Kultūrdeva".

"Raidījuma "Kultūrdeva vadītājiem" – Aleksim Vilciņam un Kristīnei Komarovskai – pievienosies pieredzējusī LTV.lv kultūras žurnāliste, redaktore un teātra kritiķe Henrieta Verhoustinska. Turpmāk otrdienu vakaros Henrieta sarunāsies ar Latvijas kultūrā nozīmīgām personībām un kopā ar studijas viesiem pārrunās aktualitātes Latvijas kultūrtelpā," norādīts sociālajos tīklos.

Foto: facebook.com/LatvijasTv/

Kā jau ziņots, oktobra noslēgumā Latviju pāršalca ziņa, ka 46 gadu vecumā pēkšņi miris TV raidījumu vadītājs Mārtiņš Ķibilds. Žurnāla "Vakara Ziņas" rīcībā ir informācija, kas liktenīgajā dienā notika ar Mārtiņu.

Kā ziņo žurnāls "Vakara Ziņas", Mārtiņa Ķibilda sirds apstājusies ģimenes ceļojuma laikā uz Nīderlandi. Tiek vēstīts, ka nāve piezagās pēkšņi - 26. oktobrī Mārtiņš saļima Amsterdamā uz ielas, un viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

Atgādinām, ka atvadīšanās no Ķibilda notiks 8. novembrī, plkst. 11.00, Torņakalna baznīcā, Rīgā. Baznīcas durvis tiks atvērtas plkst. 10.30. 

Mārtiņa ģimene šajā laikā lūdz cienīt piederīgo privātumu un plašākus komentārus šobrīd nesniegs.

Šogad Mārtiņš Ķibilds bija uzsācis darbu LTV raidījuma “Kultūrdeva” komandā, kā arī turpināja veidot raidījumu “Adreses”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu