Mārtiņa Ķibilda dēls velta siltus vārdus mūžībā aizgājušajam tēvam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/brunis.martins

26. oktobrī TV raidījumu veidotājs, vadītājs un četru bērnu tēvs Mārtiņš Ķibilds saļima uz ielas Amsterdamā un viņa dzīvību neizdevās glābt. Par viņu šaisaulē sēro sieva Ilze, dēli Gustavs, Brunis un Pauls, kā arī jūlijā dzimusī meitiņa Jasmīna.

Sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve” Mārtiņa dēls Brunis pastāstīja, kā atceras tēvu: “Mārtiņš vienmēr man ir veltījis daudz uzmanības un palīdzējis grūtos un izšķirīgos dzīves brīžos. Mums bija kopēja interese par vēsturi, cilvēkiem un sabiedrību, un viņš bieži mani iesaistīja savā darbā. Pirms gada ap šo laiku filmējām raidījumu “Atslēgas” Londonas ielās. Divas dienas pirms Mārtiņš nomira, bijām kopā Kuldīgā pētīt jaunu objektu raidījumam “Adreses”, kurš tagad diemžēl netiks realizēts.

Viņš man ir atstājis daudz zināšanu, un es tikai ceru, ka kādu dienu spēšu sasniegt tikpat daudz, cik izdarīja viņš.”

Atgādinām, ka atvadīšanās no Ķibilda notiks 8. novembrī, plkst. 11.00, Torņakalna baznīcā, Rīgā. Baznīcas durvis tiks atvērtas plkst. 10.30. 

Mārtiņa ģimene šajā laikā lūdz cienīt piederīgo privātumu un plašākus komentārus šobrīd nesniegs.

Šogad viņš bija uzsācis darbu LTV raidījuma “Kultūrdeva” komandā, kā arī turpināja veidot raidījumu “Adreses”.

Kā jau ziņots, "Latvijas Televīzija" 4. novembrī atklāja, kurš uzņemsies pēkšņi aizsaulē aizsauktā Mārtiņa Ķibilda pienākumus raidījumā "Kultūrdeva".

"Raidījuma "Kultūrdeva vadītājiem" – Aleksim Vilciņam un Kristīnei Komarovskai – pievienosies pieredzējusī LTV.lv kultūras žurnāliste, redaktore un teātra kritiķe Henrieta Verhoustinska. Turpmāk otrdienu vakaros Henrieta sarunāsies ar Latvijas kultūrā nozīmīgām personībām un kopā ar studijas viesiem pārrunās aktualitātes Latvijas kultūrtelpā," norādīts sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu