Žanna Dubska ļaujas drosmīgām atklāsmēm par abortu tēmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtri” skatītāji bija liecinieki Žannas Dubskas un populārā modes vēsturnieka un vairāku grāmatu autora Aleksandra Vasiļjeva randiņam. Atpazīstamie stila eksperti jau sen ir labos draugos un kā atklāj Žanna, viņu starpā jau kopš iepazīšanās brīža uzvirmojusi sirsnīga draudzība. 

Abi devās pastaigā pa Vecrīgu, kur satika ļaužu bariņu, kas ar tādiem saukļiem kā “Pārtrauciet abortus” protestēja pret šādu grūtniecības pārtraukšanas veidu.

Redzētais Aleksandru Vasiļjevu mudināja padalīties ar savām pārdomām par šo tēmu. “Labāk lietot prezervatīvu. Es piekrītu, aborts – tas ir slikti. Vajag dzemdēt. Bet lai nebūtu abortu – prezervatīvs!” padomu sniedza slavenais mākslinieks. Arī Žanna ļāvās visai drosmīgam atklāsmēm, sakot, ka mamma viņai ļoti strikti jau bērnībā ieaudzinājusi – nekāda aborta. “Man nav bijis neviena aborta, es ar to lepojos! Viens bērns ir, vairāk nedeva. Man vīrs bija pirmais vīrietis, ar kuru man bija intīmas attiecības. Un man personīgi intīmas attiecības sākās 21 gadā,’ atklāti sacīja Žanna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu