Jaunā spēļu šovā pārbauda jūtūberu, influenceru un citu populāru ļaužu zināšanas un atjautību (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Eksperimentālā satura platformā “16+” vakar, 6. novembrī, publicēta jauna šova “Interneta akadēmija” pirmā sērija. Šovā influenceri, jūtūberi un citi populāri cilvēki sacenšas atjautībā un zināšanās par dažādām mūsdienu cilvēkam kritiski nepieciešamām prasmēm – sākot no sapiņķerētu austiņu iztaisnošanas, beidzot ar viltus ziņu atpazīšanu.

Šovu vada jaunais aktieris Kārlis Arnolds Avots, bet viņam palīgā nāk spēles sekretārs Rojs Rodžers. Katrā spēlē piedalās divas komandas ar nemainīgām kapteinēm. Vienai komandai tā ir Kristiāna Grāmatiņa, kura plašākai publikai zināma kā Roja Rodžera pāriniece podkāstā “Vai viegli būt?”, savukārt otru komandu vada populārā jūtūbere Beāte Bērziņa (@betabeidz). Pirmajā epizodē komandu kapteinēm piepulcējās Latvijas "Youtube" vidē labi zināmas personības. Kristiānas komandā spēlēja daudzsološais Edgars Fresh, kura interešu lokā ir videi draudzīga dzīve, un Laura Ķīse jeb Laurlācis. Savukārt Betas komandā sacentās temperamentīgais brazīlis Felipe Gabriels un Amanda Doroteja.

Pirmajā epizodē noskaidrosim, kurš no dalībniekiem "Instagram" pavada 3 h un 40 min dienā, kurš "Spotify" meklējis Akon dziesmu “Smack that”, vai jūtūberi zina, kurš šobrīd ir veselības ministrs un vai laimes rats var izglābt situāciju komandai, kam nav tik ļoti veicies pārbaudījumos.

No visiem dalībniekiem lielāko pārsteigumu spēles laikā piedzīvoja Laurlācis, kura atzina, ka ir ļoti jāpārdomā, ko publicēt internetā, jo pagātnes saturs var parādīties visnegaidītākajos brīžos – tostarp šajā spēlē.

Pirmo epizodi skaties šeit: 

“16+” Youtube kanāls ir Latvijas Televīzijas radīta eksperimentālā satura platforma auditorijai, kas tradicionālu televīzijas saturu vairs nepatērē. Jaunāko informāciju par “16+” saturu iespējams meklēt “16+” Youtube kanālā (LTV_16plus), un Instagram (@ltv_16plus) un Facebook (@LTV16plus) kontos.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu