Precētais Kaspars Zlidnis: “Kāzām patiesībā nav nekādas jēgas” (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

​Mūziķis, ielu vingrotājs un divu bērnu tēvs Kaspars Zlidnis 2017. gada 27. jūlijā mija gredzenus pēc astoņus gadus ilgas kopdzīves ar mīļoto sievieti Diānu. Intervijā žurnālam “Ieva” slavenība atklāja, ka viņš kāzām piekritis dzīvesbiedrenes dēļ.

“Mani atturēja tikai domas par visu to ņemšanos, kas saistīta ar kāzām. Tā arī ir izrāde,” pastāstīja Zlidnis, piebilstot, ka abu īpašā diena neesot bijusi tradicionāla – pāris laulājies pie jūras un viņš pats bijis pasākuma vadītājs.

“Man bija tik grūti novadīt šo pasākumu! Raudāju es, raudāja mūsu vecāki… Tas bija ļoti skaisti, un vēlāk arī sievai pateicu paldies, ka viņa šo pasākumu iniciēja," tā Kaspars.

Uz jautājumu, vai kāzas un laulība ir svarīga dzīvē, viņš atbildēja šādi: "Negribu nevienu aizvainot, bet tas ir tikai viens no izdomājumiem. Kāzām patiesībā nav nekādas jēgas. Var jau domāt, ka cilvēki savienojas caur Dievu, caur rituālu. Starp citu, es tā kādreiz domāju, biju izsapņojis savas kāzas. Bet nekas nenotika, kā plānots. Iepazinos ar sievieti, kura ir vecāka par mani un kurai jau bija bērns. Tas izjauca visus manus uzstādījumus par ideālo dzīvi.” 

Kā zināms, pāris iepazinās 27. jūlijā, saderinājās 27. jūlijā un apprecējās 27. jūlijā!

Diānai šīs ir otrās laulības, bet Kasparam pirmās. No pirmās laulības ar politologu Jurģi Liepnieku sievietei ir meita Hēra, bet pāris audzina kopīgās meitas Luīzi un Laimu Rozi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu