Jaunā dziedātāja Patriša laiž klajā dziesmu "Lai tev sāp" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patrisha
Patrisha Foto: publicitātes

Dziedātāja Patriša (Patrisha), īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, laiž klajā dziesmu "Lai tev sāp", kas ir vēstnesis pavisam drīz gaidāmajam mūziķes mini albumam. 

Šis ir jau trešais singls sadarbībā ar Universal Music izdevniecību un stāsta par emocijām, kas nebūs svešas nevienam, kas kādreiz juties sāpināts.

Dziesma “Lai tev sāp” tapusi vasaras nogalē, kad Patrisha kopā ar vairākiem mūziķiem pulcējās dziesmu rakstīšanas nometnē Rīgā. Dziesmas mūzikas un vārdu autori ir Rūdolfs Budze un Mikus Frišfelds, to producējis Kim W.

“Manuprāt, gandrīz katrs no mums kādreiz ir izgājis cauri spēcīgajai emociju gammai, kas pārņem, kad esam sāpināti un kāds ir licis vilties – sajūtai, kad esi nonācis tumšā vietā un nezini, kā iet tālāk bez šī cilvēka sev blakus.

Sajūtai, kad no sirds vēlies, lai esi novērtēts, lai tavs trūkums blakus ir jūtams un lai arī otram esi nepieciešams. “Lai tev sāp” ir atvadu dziesmu, pēc kuras seko jauns sākums,” 

stāsta Patrisha.

Šogad Patrisha izdevusi trīs singlus sadarbībā ar Universal Music, bet jau novembra nogalē gaidāms dziedātājas mini albums, kā arī vairāki koncerti, to starpā iesildot grupu “Astro’n’out” Palladium Rīga koncertā 29. novembrī, kā arī “StarFM 20 koncertsērija Frekvence” 30. aprīlī Rīgā, koncertzālē "Hanzas perons".

Noklausies jauno dziesmu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu