Galante atgriezusies pie vācu mīļotā, ar kuru pērn izšķīrās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Operdziedātāja Inese Galante.
Operdziedātāja Inese Galante. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pērnā gada pavasarī tapa zināms, ka izjukušas pašmāju operdziedātājas Ineses Galantes 16 gadus ilgās attiecības ar vācu mūzikas kritiķi Franku Manholdu. Nu dziedātāja neslēpj, ka starp abiem joprojām ir dzirkstelīte. 

Kā vēsta "Privātā Dzīve", abu liktenīgā tikšanās notikusi pirms pusgada, kad Inese uzstājās Minhenē. "Pirms koncerta man bija mēģinājums, un mēs satikāmies. (..) Sākumā mums abiem šī tikšanās nebija viegla. Viņš ilgu laiku bija dzīvojis viens. Bija dīvaina sajūta, ka pagājis ilgs laiks un - vienlaikus - ka tas ir apstājies. Taču pamazām viss virzījās uz labo pusi. Atsākām komunicēt, jo kādu laiku mēs viens otru tikai apsveicām jubilejās un svētkos," izdevumam stāsta operdziedātāja.

Lai arī Inese un Franks katrs dzīvo savā pasaules malā, abi regulāri sazinās. "Viņš man nemitīgi zvana un interesējas, ko daru, kur eju, kā jūtos," skaidro Galante.

Tiesa, pagaidām nekādu nākotni attiecībās Inese nekaļ: "Kā tas viss turpināsies, to dzīve rādīs. (..) Vai ir labi atsākt attiecības, kas reiz jau beigušās? Es zinu tikai to, ka mēs viens otram esam kaut kā iekšā..."

Rīgas Doma baznīcā 14. decembrī izskanēs Ineses Galantes fonda koncerts "Inese Galante un draugi. Ziemassvētku prelūdija". Iespējams, uz šo koncertu ieradīsies arī Franks.

Šogad koncertā "Ziemassvētku prelūdijas" uz skatuves kopā ar Inesi Galanti uzstāsies kontrtenors Sergejs Jēgers, pianists Andrejs Osokins, komponists un ērģelnieks Aivars Kalējs, kā arī Jāzepa Mediņa mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā, kā arī konkursa "Ineses Galantes talanti" visspilgtākie jaunie izpildītāji.

Fonda vadītāja Inese Galante stāsta, ka fondam koncerts "Ziemassvētku prelūdija" ir veids, kā gada nogalē pateikties uzticamajiem klausītājiem un sniegt viņiem iespēju būt kopā ar bērniem, vecākiem, draugiem, partneriem. "Mēs vienmēr priecājamies redzot, kā cilvēki pavada laiku kopā ar ģimeni un dalās ar pozitīvām emocijām ar saviem tuviniekiem! Un, protams, ir īpaši patīkami zināt, ka daudziem mūsu koncerts ieskandina Ziemassvētkus," tā Galante.

Foto: ieskats festivālā “Summertime – aicina Inese Galante

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu