Toreiz un tagad – Jaroslavs Barišņikovs skaidro, kā mainījusies viņa dzīve (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmumi no "Instagram"

Pašmāju modes sfēras darbonis un stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs sabiedrības atmiņā vislabāk palicis ar saviem garajiem blondajiem matiem un ekscentrisko stilu. Gadiem ejot viņš mainījies līdz nepazīšanai, un komentējis to arī sociālajos tīklos.

“Citreiz satiekot cilvēkus, tie mani neatpazīst. Sarunā uzzinu, ka atceras mani, garo matu un izteiksmīga make up dēļ.

Ar laiku mana pasaules uztvere mainijās, laikam paliku mierīgāks, nosvērtāks. Savu garderobi esmu pārskatījis kapitāli. Atbrīvojoties no košām jauneklīgām drēbēm, no apšaubāmas kvalitātes un materiāliem, esmu pieņēmis lēmumu izvērtēt, kas turpmāk ienāks manā garderobē.

Ziemai izvēlos vilnu, kašmiru, mohēru. Apavus cenšos iegādāties no ādas, tas arī attiecināms uz somām, vai no jauniem audumiem kā neilons, kuri kalpo nu ļoti ilgi. Interesanta piegriezuma drēbes no eksperimentāliem materiāliem, lielākoties - dizaineru, arī joprojām ir manā skapī, un retu reizi ierauga dienas gaismu. Krāsu paletē dominē earthy toņi, daudz melnā, tumši zaļā un zilā. No gaišiem priekšroka tiek dota pūderētiem, smilšu, baltiem un sarkanajiem. Vai savu garderobi varu nosaukt par – kapsulas. Pagaidām nē, bet esmu ceļā uz to,” pēc valsts svētkiem raksta slavenība.

Kā jau ziņots, Jaroslavs Barišņikovs, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Starp mums runājot", paziņoja, ka kopā ar mīļoto vīrieti vēlas apprecēties Latvijā un dibināt šeit ģimeni. Vairāk par Jaroslava attiecībām ar draugu uzzini video!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu