Dziedātāja Laura Raila grib, lai skolotājiem būtu pienācīgas algas: "Vismaz 1500 uz rokas" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Portāls TVNET turpina rakstu sēriju, kurā aicina pašmāju slavenības atbildēt uz jautājumiem no vecās labās atmiņu klades. Šoreiz intervējam dziedātāju Lauru Railu, lai noskaidrotu plašākai sabiedrībai nezināmus faktus par viņu.

Ja tev ir slikta diena, kā tu palīdzi sev justies labāk?

Sen atpakaļ kaut kur lasīju, ka jāprot sev spogulī uzsmaidīt. Es tā bieži daru, tas neļauj saskumt pavisam, nedaudz sapurina. Bet, protams, uzreiz nepaliks superlabi, jāmeklē lietas, kas palīdz atbrīvoties, un justies labāk. Mūzika, deja, pastaiga, garda pica, piemēram!

Atklāj par sevi vienu lietu, ko daudzi par tevi nezina!

Pabeidzot mūzikas pamatskolu, es domāju, ka ar mūziku saistīta nekad dzīvē nebūšu, taču pēc diviem gadiem pati iestājos atpakaļ mūzikas viduaskolā... un nu jau mūzikas maģistrs kabatā. Vēl droši vien cilvēki nezina, ka bērnībā darīju daudz blēņas, sēdēju uz jumta, spēlēju kazakus razboiņikus, rāpos kokos. Bija jautri.

Ja tu varētu dot padomu sev, kad biji jaunāka, ko tu teiktu?

Hmmm, varbūt ieteiktu palikt drošākai pret savu skatuvisko darbību jau ātrāk... man šķita, ka mani pamanīs tāpat vien... tā tomēr nenotiek, pie tā ir jāpiestrādā.

Ja tu uz dienu varētu kļūt par kādu citu cilvēku, kura dzīvē tu gribētu iejusties? 

Es gribētu iejusties vīrieša ādā, domāju gana interesants būtu Edijs Mērfijs, viņam domāju, ka ir spraiga un interesanta dzīve no kuras varētu ko pamācīties.

Kas tevi kaitina?

Mani kaitina nepieklājīgi un aprobežoti cilvēki, kuri prot skaisti runāt, bet neprot neko jēdzīgi darīt.

Kas ir pēdējais cilvēks, ar kuru tu runāji pa telefonu?

Mamma... prasīja vai man vajag lauku oliņas. Tādas jau tās mammas ir - rūpējas.

Kurš ir tavs mīļākais gadalaiks? 

Esmu izteikta vasaras mīle, man nepatīk paunoties ar entajām drēbju kārtām, patīk siltums, patīk, ka var pacepināties saulītē un dabūt kaut nedaudz brūnu iedegumu.

Kurā slavenībā tu biji ieķērusies bērnībā?

Vispār man patika Ansis Klintsons, man pat albumā bija klasesbiedrenes bilde ar viņu, jo viņa bija aizgājusi uz "Logo" koncertu. Bet kaut kad pāris gadus atpakaļ es šo simpātiju pārskatīju, jo viņš kaut kur presē par mani nebija sniedzis pieklājīgu komentāru. Es vairs neatceros, kādā sakarā un kas tas par izdevumu. Par šo savu stāstiņu tagad smejos, ceru sapratāt, pilnībā neturu ļaunu prātu, tā tak šovbiznesa vietuve, bet mīla galā, haha. 

Kas ir pēdējā filma, kuru tu redzēji kino un kāpēc? 

Kino? Kas ir kino? Nu labi, tik traki ar mani nav, bet ar mazu bērnu mājās kino ir ļoti rets. Biju ar draudzeni uz "Ātrs un bez žēlestības". Ātri tur viss notika un žēlastība arī netika pielietota, bet filma pagarlaicīga, piedodiet.

Kas ir pēdējais, ko meklēji “Google”?

Meklēju dēlam ziemas kombinezonu un aprakstu par to.

Kura ir tava mīļākā krāsa?

Dievinu zaļzilo jeb tirkīza krāsa. Man guļamistabas elememti tādā krāsā un dēlam drēbēs dominē šajā krāsā. Atsvaidzinoša.

Kurš ir tavs mīļākais seriāls? 

Pašlaik neatliek laika TV vai seriāliem. Bērnībā biju kvēla meksikāņu seriālu fane, es pat daļēji tāpēc nemācījos tālāk mūzikas skolā, lai beidzot varētu skatoties seriālus atpūsties.

Kura pašmāju vai Holivudas aktrise atveidotu tevi filmā par tavu dzīvi?

Man ļoti ptīk Šarlīze Terona, sievišķīga, gracioza... vēl man patīk Renē Zelvēgere - pilnīgs pretstats Teronai... smieklīga, asprātīga, brīva. Šo divu sieviešu tandēms spētu atspoguļot mani.

Ja tev būtu tāda iespēja, kādu likumu tu gribētu ieviest Latvijā?

Lai skolotājiem būtu pienācīgas algas. Vismaz 1500 uz rokas.

Vai tev ir mājdzīvnieki? 

Man ir bīgls Rikija, viņai ir deviņi gadi.

Kas ir tavs mīļākais dzēriens?

Latte. Gribas iesākt rītu ar gardu latte.

Kas ir tavs mīļākais ēdiens?

Īsti tāda nav, man daudz kas garšo.

Ko tu nožēlo, ka neizdarīji krietni ātrāk?

Visu savā dzīvē daru diezgan pārdomāti, līdz ar to nevaru teikt, ka kaut ko nožēloju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3. DAĻA - pilnīgs SOLO :) Pirmā ir viena no manām mīļākajām šīs fotosesijas solo bildēm... sajūta kā Kerijai no Sex and The city - vējs matos, un pilnīga laime, brīvība un piesātināta emociju un krāsu gamma :) Cik svarīgi sievietei sajusties sievišķīgai... jā, laika sev ir maz, kad ir maziņš bērniņš, bet ar visu to, nu nedrīkst palaisties, ikdienā noteikti tušu jāuzliek, pirmām kārtām sev par prieku :) ja Tu būsi priecīga, arī visi Tev apkārt tādi būs :). Par vieglumu, gaisīgumu, pozitīvismu un laimi, priekā :)? Foto: @photoshootgc #Momyshouldbepretty #singer #women #lady #free #sexandthecity #puertodemogan #grancanaria #likeaKery #fallowme #photooftheday #instaphoto #summer #sun #dress #wind

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

Kura pašmāju slavenība tev simpatizē? 

Man bija intervija un dziesmas "Kā akrobāts" prezentācija "Radio SWH", man radās jauna simpātija - Andris Freidenfelds. Viņš ir harizmas un joku bumba... enerģētisks. Gribētos no viņa aizgūt tās jokošanās spējas. Vēl ļoti cienu Normundu Rutuli, viņš daudz ieguldījis savā attīstībā, un nemitīgi aug, izdod albumus, iestudē koncertus, viņam ir skaists balss tembrs.

Ko tu sevī gribētu izmainīt? 

Atklāti? Gribas atbrīvoties no dažiem kilogramiem. Ceru, ka, pasakot skaļi, pieķeršos tam nopietnāk.

No kā tu baidies?

No nāves un vientulības...

Kas ir tava labākā īpašība?

Esmu līdzcietīga, protu līdzpārdzīvot, pateikt otram ko labu.

Kas ir tava sliktākā īpašība?

Kā jau mežāzim, šad tad gribas vairāk uzsvērt savu taisnību.

Kas ir bailīgākā filma, kuru tu jebkad esi redzējusi?

"Kliedziens", tā vismaz pirmā nāk prātā. Man vispār šausmu filmas patīk, ne tādas reālistiskās, ne fantastikas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Everything going on ?? #singer #songwriter #music #studio #newsong #fallowme

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

Kas bērnībā bija tava mīļākā rotaļlieta?

Vienu neatceros, bet man acu priekšā stāv kadrs, kur atveru krāsni, bet tur deg mans Čeburaška... mamma domāja, ka es ar to sen jau nespēlējos. Bet es to momentu atceros kā šausmu filmu.

Kas tev negaršo?

Man ne pārāk garšo viens pats olu baltums. Bērnībā ar brāli bijām izdevīgi ēdāji... es ēdu dzeltenumus, bet brālis - baltumus.

Par ko tu gribēji kļūt bērnībā?

Pavisam maziņa, kādus četrus gadus veca mammai lepni stāstīju, ka būšu apkopēja. Vēlāk jau gribēju būt direktore vai juriste... tad nāca periods, kad gribēju būt 8. autobusa šoferis, likās gana interesanti un vienkārši. Labi, ka man šī vēlme ātri pārgāja. Vēl gribēju būt pediatrs.

Kādu tu iztēlojies ideālu randiņu?

Divvientulība, sveces, džakuzi, puķes, šampanietis, augļi... tāds banālais salikums, bet uz sievietēm tas darbojas.

Kas ir tava mīļākā smarža? 

Man ļoti patīk ceriņi un narcises, pavasaris nes gaisā skaiatus aromātus. Ikdienā lietoju "Versache Bright Crystal", esmu mēģinājusi vēl daudz ko, bet vienmēr atgriežos.

Kas ir labākais padoms, ko tu jebkad esi saņēmusi?

Cilvēki man blakus ir devuši daudzas vērtīgas atziņas un padomus, pašlaik vienu nevaru izdalīt, taču novērtēju ikkatru, kas spējis kā palīdzēt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Raila (@laurarailamusic) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu