Apgādā "Avots" grāmata "Māmiņ, nekliedz uz mani!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Māmiņ, nekliedz uz mani!"
"Māmiņ, nekliedz uz mani!" Foto: publicitātes

Apgādā "Avots" klajā laista Annas Beresņevas grāmata "Māmiņ, nekliedz uz mani!", kas palīdz saprast to, kā veidot stipru ģimeni, kurā vecāki iztiek bez balss pacelšanas un kurā bērns nav histērisks un kaprīzs.

Audzināt bērnus nav viegli, un nereti sanāk zaudēt pacietību, pacelt balsi un mazo sodīt. Protams, tas nav nedz patīkami, nedz veselīgi pašam pieaugušajam un atvasei. Piedevām bērns savā ziņā vienmēr panāk savu – pieaugušā uzmanību, pat ja tā pausta ne tajā tīkamākajā formā.

Tālab šajā grāmatā lasītājiem ir iespēja uzzināt, kā veidot stipru ģimeni, kurā vecāki iztiek bez balss pacelšanas un kurā bērns nav histērisks un kaprīzs.

Grāmatas autore kļuva par māmiņu pirms teju desmit gadiem, un drīz vien iedzīvojās komunikācijas problēmās. Bērns neklausīja, un autore raizējās, ka kļūs vēl nevaldāmāks, gadiem ritot. Risinājumu meklējot, Anna kļuva par psiholoģi, specializējoties tieši bērnu un vecāku attiecību jautājumos.

"Māmiņ, nekliedz uz mani!"
"Māmiņ, nekliedz uz mani!" Foto: publicitātes

Nereti jaunās māmiņas ir pārsteigtas, ka bērns niķojas un kašķējas, savukārt vīrs vai nu nevēlas iesaistīties audzināšanā, vai arī pauž citādu viedokli par pielietojamām metodēm. Līdz ar to sieviete ir tādā kā šokā un problēmas glabā sevī, kas, protams, situāciju neuzlabo. Šī grāmata palīdzēs ne vien saprast, kur slēpjas likstas, kas tiešā vai pastarpinātā veidā ietekmē visus ģimenes locekļus, bet arī rast risinājumus. 

Grāmata pieejamas grāmatnīcās un www.avotsabc.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu