Jaroslavs Barišņikovs apvainojies uz Latviju, tās mājokļu cenām un bankām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/yaroslavbrshnik/

Pašmāju modes sfēras darbonis un stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs atkal paudis neapmierinātību par dzīvi Latvijā – šoreiz par problēmām ar nekustamo īpašumu (NĪ).

“Tie, kuri seko līdzi mūsu dzīves gaitām šovā “Slavenības. Bez filtra”, varēja redzēt mūsu ceļojumu uz Nicu un arī dzirdēt to, kā nācās pielikt punktu sapnim par “Pienotavu” valsts iestādes “Altum” aprobežotības dēļ. Proti, padzīvojot nedēļu Francijā un redzot nekustamā īpašuma cenas Nicā, nonācām pie secinājuma - vai tiešām vēlamies uzņemties kredītsaistības, lai iegādātios NĪ Rīgā, gan jau uz 30 gadiem.

Lai izmaksāt kaut kādu vidusmēra dzīvokli centrā vai tuvajā apkaimē, ap 150k euro. Vai lietderīgāk tomēr investēt īpašumā ārzemēs, izīrēt to cauri gadu tūristiem, un lietot pašiem ka galamērķi brīvajos brīžos.

Un tas, protams, liktu mums īrēt kaut ko tepat pa neadekvātām cenām, piemaksājot par parkingu un citām pašsaprotamām ekstrām. Godīgi sakot - esam strupceļā. Šobrīd ir pieskatīta māja Āgenskalnā, rajonā, kurš man ir svešs, proti - liekas, tas varētu būt zelta šķēlums starp pilsētu un laukiem (labajā ziņā). Un atkal, esam spiesti vērsties pie kredītiestādēm, kuru priekšā esam precīzi nekas viens otram. Ne precēti, ne radi, nekas.

Un šajos brīžos, lai cik ļoti mīlu šo valsti - gribās pateikt - pietiek, sakrāmet koferus un doties prom. Kur mūsu attiecības, vēlmes un dzīves skatījums būtu pieņemamāks gan likuma, gan cilvēku priekšā,” viņš paziņoja.

Kā portālam santa.lv stāstīja Barišņikovs, viņš ar dzīvesbiedru Kārli bija noskatījis 700 kvadrātmetru plašu senu ēku Pļaviņās, kas kādreiz kalpojusi kā pienotava, lai to izremontētu, iekārtotu mājas, viesu namu, telpu mākslai un Latvijā pirmo modes žurnālu bibliotēku.

Kā jau ziņots, Jaroslavs cer, ka kādreiz tomēr būs iespējams ar mīļoto salaulāties tepat, Latvijā.

Noskaties arī stāstu par abu iepazīšanos!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu