"Rotting Christ" un "Moonspell" atgriešanās Latvijā - jau trešdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rotting Christ
Rotting Christ Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 27.novembrī, klubā "Melnā piektdiena" gaidāma "smaga" atkalredzēšanās -  Rīgā atkal viesosies Portugāles gotiskā metāla grupa "Moonspell" un leģendārie grieķu blekmetālisti "Rotting Christ", portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji. 

Grupa "Rotting Christ" dibināta 1987.gadā Atēnās.  Ilgstošās karjeras laikā tā izdevusi 13 studijas albumus, pēdējais no tiem - "The Heretics" - iznāca šā gada februārī. 

Paši mūziķi par gaidāmajiem koncertiem: "Mūsu mērķis ir doties ne tikai uz visiem zināmām valstīm, bet arī spēlēt pēc iespējas vairāk valstīs, kur ir smagās mūzikas klausītāji, jo, mūsuprāt, smagā mūzika vieno."

Šī būs jau piektā "Rotting Christ" viesošanās Latvijā.

Rotting Christ
Rotting Christ Foto: Publicitātes foto

Savukārt grupa "Moonspell" dibināta 1992.gadā Lisabonā. Mūziķi savā 27 gadus ilgajā karjerā izlaiduši 12 studijas albumus. Pēdējais grupas veikums saucas "1755" - tas tika izdots 2017.gada novembrī. 

"Moonspell" vokālists Fernando Ribeiro: "Jautājums – "Moonspell" un "Rotting Christ" -   kā jūs šo visu spēsiet izturēt? Ir tikai viens veids, kā atbildēt - iegādāties biļeti un parādīties kādā no mūsu koncertiem."   

Moonspell
Moonspell Foto: Publicitātes foto

Koncertā kā īpašie viesi piedalīsies arī Šveices grupa "Silver Dust".

Biļetes uz koncertu pieejamas vietnē "Ticketshop". Koncerta sākums plkst.19.30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu