Klajā nāk Patrišas minialbums "Patrisha bija šeit"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriša (Patrisha)
Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes

27. novembrī iznācis dziedātājas Patrišas (Patrisha) debijas mini albums “Patrisha bija šeit”. Albumā iekļauti mūziķes šogad jau iznākušie singli, kā arī trīs pavisam jaunas dziesmas.

Albums “Patrisha bija šeit” pieejams digitālajās platformās, bet dzīvajā izpildījumā plašāka publika to varēs noklausīties jau 29. novembrī “Palladium Rīga” koncertzālē, kur Patriša uzstāsies kā grupas Astro'n'out koncerta īpašais viesis.

“Patrisha bija šeit” minialbumā iekļautās dziesmas tapušas sadarbībā mūziķiem un producentiem no Latvijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Somijas. Tās ierakstītas studijās Rīgā, Berlīnē un Helsinkos.

“Šī albuma iznākšana man ir ļoti liels notikums un jūtos pateicīga visiem, kas ar mani bijuši kopā tā tapšanas laikā. Šogad uzsāktā sadarbība ar Universal Music man devusi nenovērtējamu atspēriena iespēju, kas ļāvusi pārvarēt savas bailes, radīt jaunu mūziku un to parādīt arī citiem,” stāsta Patriša, īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča.

Patriša uzsāka savu sadarbību ar Universal Music šī gada sākumā, izdodot singlus “Es varu būt tā”, “Visu un vēl vairāk” un “Lai tev sāp”.

Noklausies albumu.

Svinot albuma iznākšanu, jauno mākslinieci varēs satikt Astro’n’out Palladium Rīga koncertā 29. novembrī, kā arī “StarFM'20 koncertsērija Frekvence” 30. aprīlī Rīgā, Hanzas peronā.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu