Pēc 23 ēterā pavadītiem gadiem arī Ilze Dobele sirsnīgi atvadās no LNT skatītājiem (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Dobele
Ilze Dobele Foto: LNT

Pēc 23 "LNT Ziņu" ēterā pavadītiem gadiem piektdien, 29. novembrī, no skatītājiem atvadījās ziņu diktore Ilze Dobele.

"No LNT Ziņām es atvados jau šovakar un vēlos uzsvērt piedzīvoto prieku. Prieku par to, ka man bija šī iespēja 23 gadus būt daļai no LNT Ziņām. Prieku par komandu, kurā katrs devis labāko no savām spējām, prasmēm un zināšanām, un prieku, ka neviena diena nav līdzinājusies citai, jo ziņas ir katru dienu un tās esam veidojuši jums – skatītājiem," viņa saka.

Noskaties video.

Ilzes Dobeles pēdējā ētera aizkadri

TVNET jau vēstīja, ka Pēc 23 "LNT Ziņu" ēterā pavadītiem gadiem otrdien, 26. novembrī, no skatītājiem atvadījās ziņu diktors Andris Auzāns.

Jau vēstīts, ka "All Media Baltics" sākta darbinieku atlaišana.

LNT rīta informatīvā raidījuma "900 sekundes" producente Dana France apstiprināja, ka ar piektdienu darba attiecības ar uzņēmu ir pārtrauktas.

"Darbs uzteikts bez pamatojuma un bez paskaidrojumiem," uzsvēra France, piebilstot, ka ir izmaksāta atlaišanas kompensācija.

France pauda, ka, viņasprāt, uzņēmuma vadībai gan būtu jāsniedz paskaidrojumi par darba attiecību pārtraukšanas iemesliem.

Moderatora pienākumus beigs pildīt arī Ivo Goldmanis. Viņš aģentūrai LETA sacīja, ka moderatora darbs medijā viņam nav bijis vienīgais, un TV ekrānos viņš parādījās ļoti reti. Līdztekus minētajam amatam viņš LNT veidojis ārzemju ziņas.

No nākamā gada arī ilggadējais TV3 žurnālists Jānis Eglītis pārtrauks darbu kanālā, Eglītis pavēstījis savā "Twitter" kontā. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu