Samanta Tīna izmeklētai publikai prezentē savdabīgu videoklipu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 29. novembrī, pašmāju dziedātāja Samanta Tīna īpašā pasākumā kādā Rīgas tirdzniecības centrā prezentēja savu jaunāko singlu un videoklipu “Still Breathing”, kas tapis sadarbībā ar vienu no veiksmīgākajām latviešu mūziķēm un dziesmu autorēm – Aminatu.

Singla mūzikas autore un producente ir pati Samanta Tīna, savukārt vārdus ir sarakstījusi Aminata. Dziesmas ideja radusies iedvesmojoties no spāņu producenta un mākslinieka SWOG. Samantai tas ir bijis jauns izaicinājums - pašai būt par savas dziesmas studijas producenti. Sākotnēji dziesma bija paredzēta arī latviešu valodā, bet pēc vairākiem centieniem šo singlu latviskot un, ņemot vērā Samantas atpazīstamību arī ārpus Latvijas robežām, tika pieņemts lēmums “Still Breathing” izdot sākotnējā – angliskajā versijā.

Mūzikas video dziesmai “Still Breathing” idejas autore un režisore ir pati Samanta Tīna.

“Dziesma un videoklips stāsta par to, kāda ir mūsdienu sievietes ikdiena”, stāsta Samanta Tīna.

“Vēlējos vērst uzmanību uz sabiedrības stereotipiem par sievietēm – mums ir jābūt ideālām sievām, mātēm un veiksmīgām savā profesionālajā karjerā, tajā pašā laikā saglabājot perfektu izskatu un paspējot aprūpēt arī visus apkārtējos. Sievietei ir tik daudz pienākumu un netiek dotas nekādas atlaides, nav laika apstāties un ir jāturpina darīt. Bet patiesībā pats svarīgākais ir tas, lai esam laimīgas un mīlam pašas sevi!” - skaidro dziedātāja. 

Videoklipa tapšanā piedalījās vairāk kā 60 cilvēku. “Still Breathing” video versijas operators ir Ritvars Bluka, Klipā piedalījušās projekta “More Than Size” dalībnieces, konkursa “Misis Latvija” finālistes, kā arī 12 īpaši atlasītas mazās aktrises.

Noskaties video!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu