Izskanējis arī pēdējais "900 sekunžu" raidījums kanālā LNT

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 13. decembrī, aizvadīts pēdējais "900 sekunžu" raidījums kanālā LNT.

Īpašu sveicienu šim notikumam bija sarūpējusi grupa "Mazais princis", kā arī šova "X Faktors" komanda - Intars Busulis, Reinis Sējāns, Marats Ogļezņevs un Markus Riva

Raidījums "900 sekundes" atgriezīsies pie skatītājiem 6. janvārī kanālā TV3

Kā ziņots, "All Media Baltics" no decembra Baltijā strādā ar TV3 zīmolu, savukārt kanāls LNT vairs neturpina darbu esošajā formā. Kompānijā solījusi paplašināt kanāla TV3 piedāvāto ziņu apmēru, pārnesot lielāko daļu no LNT ziņu dienesta radītā satura. Mediju grupa veido arī vienotu ziņu dienestu. 

Par TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu dienesta vadītāja vietas pienākumu izpildītāju uz laiku iecelta TV3 ziņu vadītāja Kristīne Anže, kura amata pienākumus pildīs līdz brīdim, kad tiks pabeigta atlase uz jaunā ziņu dienesta vadītāja amatu.

Turpmāk jauno TV3 ziņu producentu komandu veidos LNT ziņu producents Valdis Francis un TV3 ziņu producents Alvils Vīksna. Savukārt rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" producentu komandā būs Diāna Vīlipa-Folka un Ilze Aginta. Savukārt informatīvo raidījumu producenti paliks nemainīgi. Raidījumu "Bez Tabu" veidos Diāna Logina, bet "Degpunktā" - Agris Blumfelds.

Plānots, ka no nākamā gada televīzijas produktu portfelī bērniem būs pieejams jauns kanāls "TV3 Mini", savukārt sieviešu auditorijai būs pieejams kanāls "TV3 Life". Jaunie kanāli mediju grupas televīzijas produktu portfelī aizvietos kanālus LNT un "Kanāls2".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu