Pašmāju slavenības izklaidējas “Scrabble” Ziemassvētku čempionātā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā kluba “Piens” telpas pārpildīja galda spēļu fanu un sabiedrībā pazīstamu cilvēku erudīcija, jo Latvijā norisinājās pirmais galda spēles “Scrabble” Ziemassvētku čempionāts. 

Azartiskajā izklaidē piedalījās “Body positive” vēstnese Latvijā Indra Salceviča, blogere Laura Grēviņa kā arī dzīvesstila blogeres Līga Andžāne un Brigita Dambe.

Pēc vairāk nekā stundu ilgām sacensībām čempionāta dalībnieku vidū tika noskaidroti pirmo trīs vietu ieguvēji. Pirmā “Scrabble” Ziemassvētku čempionāta uzvarētājas godā tika celta dzīvesstila blogere Brigita Dambe, aiz sevis atstājot jūtūberi Paulu Birznieci, un godpilno trešo vietu ieņēma žurnāliste Evija Kalnbērza.

“Mūsdienās lieliski pavadīta laika pamatā ir atslēgšanās no ikdienas steigas un ārpasaules uzbudinājumiem. Un tieši to nodrošina “Scrabble” – īstas emocijas un nedaudz azartiskuma, bez ekrānu klātbūtnes, lieliskā kompānijā,” stāsta čempionāta pirmās vietas ieguvēja Brigita.

Kā zināms, pasaulslavenās spēles galvenais noteikums ir izmantot burtu kauliņus, lai veidotu jaunus vārdus, krustojot laukumā jau esošos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu