Humoristei Jolandai Suvorovai mēnesī jāiztiek ar 280 eiro pensiju (44)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Komiķe Jolanda Suvorova piedalās jaunā seriāla "Lielie Muļķi" prezentācijas pasākumā.
Komiķe Jolanda Suvorova piedalās jaunā seriāla "Lielie Muļķi" prezentācijas pasākumā. Foto: Zane Bitere/LETA

Kolorītā pašmāju humoriste Jolanda Suvorova jaunākajā intervijā atklāj, ka viņai mēnesī jāiztiek vien ar 280 eiro pensiju. 

"Pensijai ir jābūt ne mazākai par 400 eiro. Vai tad 280 eiro ir normāla pensija? Tās ir asaras. Vai valdība varētu ar tādu naudu izdzīvot? Labi, ka man ir koncerti un kāds aicina uzstāties. Draugi mani aicina un tad pieliek pilnu grozu ar produktiem un augļiem. Viņi mani saprot. Citādi es nevarētu izdzīvot!" -  izdevumam "Vakara Ziņas" atklāj Jolanda.

Humoriste, kura šobrīd redzama jaunajā pašmāju seriālā "Lielie Muļķi", atklāj, ka paralēli strādā pie jaunas koncertprogrammas kopā ar kādu muzikantu, ar kuru iepazinusies pirms diviem gadiem. 

Tāpat Jolanda vēlas īstenot kādu sen lolotu sapni. "Februārī vai martā gribu noorganizēt savu benefici – lielu koncertu. Līdz tam gan jāatrod sponsori, jo citādi nevarēšu to pacelt. Vajadzētu paaicināt arī citus māksliniekus – manus draugus no Kijevas. Koncertā gribu parādīt, ko vairāku gadu garumā esmu izdarījusi.

Esmu nosolījusies, ka līdz savai pēdējai dienai būšu uz skatuves.

Kamēr vien aicina, es iešu. Gēni to ļauj, un, paldies Dievam, man nav vajadzīgas plastiskās operācijas, nekādas skaistuma potes un hialuronskābe, tikai krēmi vien, un tie paši nekādi dārgie," tā komiķe.

Atgādinām, ka seriāls “Lielie Muļķi” seko līdzi trīs labākajiem draugiem, viņu tuvākajiem cilvēkiem un citiem Lielo Muļķu ciema iedzīvotājiem. 

Seriāla galvenajās lomās ir Kristaps Strūbergs (“Singapūras satīna” dalībnieks), komiķis un arī “Singapūras satīna” biedrs Edgars Bāliņš, aktieri Pauls Iklāvs, Elīna Bojarkina un Aminata Grieta Diarra, mūziķis Roberts Gobziņš, komiķe Jolanda Suvorova un citi.

Foto: seriāla "Lielie muļķi" iepazīstināšanas pasākums

Komentāri (44)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu