Markus Riva komentē neiekļūšanu "Supernovas" finālā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Markus Riva
Markus Riva Foto: publicitātes

Mūziķis Markus Riva, kuram jau sesto gadu pēc kārtas iet secen dalība "Eirovīzijā", publiskojis emocionālu ierakstu, kurā atklāj savas sajūtas. 

Mūziķis vietnē "Facebook" publiskojis ierakstu, kurā atklāj savas sajūtas: "Paldies jums par atbalstu! Šodien visu dienu smaidu, un debesis smaida man pretī! Šī dziesma tik daudz ko pastāsta par to, kas notiek šobrīd pasaulē un konkrēti arī manā dzīvē. Lasiet rindiņas un arī starp tām! Un dariet dzīvē labas lietas! Dariet to, kas jums patīk! Un esiet drosmīgi!" 

Riva ieraksta beigās angļu valodā piebildis: "Mūzika turpina dzīvot un mana dzīve turpinās! Paldies par atbalstu! Mūs ir neiespējami salauzt!"  

Jau vēstīts, ka šogad "Supernovas" finālā iekļuvuši deviņi izpildītāji - Samanta Tīna, ANNNA, Miks Dukurs, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, «Bad Habits», DRIKSNA, Seleste un Katrīna Bindere

Šogad konkursa finālistus no 26 klātienes atlasē startējušajiem dalībniekiem izvēlējās starptautiska žūrija, kuras sastāvā bija gan mūzikas ierakstu, mūzikas menedžmenta un mediju, kā arī komunikācijas jomas profesionāļi, gan konkursa rīkotāji no Latvijas Televīzijas.

Vērtējot pretendentus, žūrija ņēma vērā vairākus faktorus – dziesmas oriģinalitāti un uzbūvi, muzikālo potenciālu, dziesmas vēstījumu, izpildītāja vokālās dotības un spējas, potenciālu konkurēt starptautiskajā tirgū un to, kā konkrētais mākslinieks un dziesma varētu izskatīties uz Eirovīzijas lielās skatuves.

Tika ņemta vērā arī YouTube platformas datu analīze, kas atspoguļo to, kā sabiedrība «patērējusi» atlases kārtā izskanējušās 26 dziesmas šīs nedēļas laikā.

Jau ziņots, ka šogad «Supernovas» noteikumi ir mainīti. 

Šogad konkursam būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu, kas šā gada maijā notiks Nīderlandes pilsētā Roterdamā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu