DJ Ella noskaitusies uz "Supernovas" veidotājiem un aizstāv Rivu (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/markusriva

Amerikā dzīvojošā latviešu dīdžejmeitene Ella (Elīna Fūrmane) sociālajos tīklos vērsusies pie "Supernovas" veidotājiem neizpratnē par to, kāpēc viņas draugs, mūziķis Markus Riva nav iekļuvis konkursa finālā. 

Ella vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījusies ar mūziķa Markus Rivas videoklipu dziesmai "Impossible", ar kuru mūziķis pretendēja pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā", kas šogad notiks Roterdamā, Nīderlandē. 

Tāpat Ella vērsusies pie "Supernovas" veidotājiem, norādot uz viņu "šauro skatījumu". "Katru gadu tiek sūtīti mākslinieki, kuri konkursam nav gatavi. Mākslinieki, kuri var spēlēt hipsteru krogos, bet ne "Eirovīzijā"," sašutumu pauž dīdžejmeitene. 

Tāpat Ella uzskata, ka "Supernovas" vadība būtu jāatlaiž. 

"No visām dziesmām jūs nevarējāt iekļaut Marku Rivu finālā? Un dot iespēju cīnīties? Viņa dziesma šogad ir hits. Dziesmai ir izdots pasaules līmeņa videoklips, kuru var promotēt visās platformās. Markum jau ir ir liela fanu bāze visā pasaulē, kas varētu mums palīdzēt iegūt labākus rezultātus lielajā "Eirovīzijā"," savu viedokli pamato Ella. 

Nobeigumā viņa raksta: "Kaunieties!" 

Foto: instagram/shedjella

Jau vēstīts, ka šogad Markus Riva nav starp deviņiem finālistiem, kuri cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju "Eirovīzijā". 

Finālā iekļuvuši šādi izpildītāji: Samanta Tīna, ANNNA, Miks Dukurs, Edgars Kreilis, Katrīna Dimanta, «Bad Habits», DRIKSNA, Seleste un Katrīna Bindere.

Šogad "Supernovai" būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu.

Video: Markus Rivas izbrāķētā dziesma "Impossible"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu