Žanna Dubska saņēmusi draudus no krāpniekiem (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Juris Zolbergs

Stiliste Žanna Dubska sociālajos tīklos nākusi klajā ar nepatīkamu vēsti - viņa kļuvusi par krāpšanas upuri. 

Kā vēsta stiliste, viņa izgudroja unikālu autorsistēmu sievietes figūras diagnostikai, lai varētu rast katras sievietes aprisēm atbilstošas formas un silueta apģērbus. Tomēr sadarbības partneri, ar kuriem viņa kopā izveidoja e-veikalu, "sāka veikt dīvainas darbības".

"Esmu slēgusi piekļuvi vietnei, lai manas klientes nenonāktu krāpnieku nagos. Diemžēl laika posmā no sistēmas publiskošanas līdz tās slēgšanai daudzas sievietes jau paguva veikt pasūtījumus, taču iespējamo krāpnieku dēļ man šī informācija nav pieejama. Tādēļ lūdzu visas dāmas, kas pasūtījušas sev vai dāvanas veidā figūras diagnostikas pakalpojumu vietnē, sazināties ar mani, lai varētu saņemt pakalpojumu," pie savām klientēm sociālajos tīklos vērsās Žanna.

Tagad Dubska "Vakara Ziņām" skaidro, ka ir vērsusies pie juristiem, jo situācija ir ļoti nepatīkama. "Ir lielas aizdomas, ka sadarbības partneri, kuri uzņēmās man izveidot veikalu, saprata, ka būs daudz naudas," krāpnieku iespējamo motīvu atklāj Dubska.

Viņa turpina: "To, ka kaut kas nav labi, sapratu brīdī, kad saņēmu draudus. Pagaidām nezinu, vai tas ir nopietni. Saņēmu arī pieprasījumu pēc nepamatotas naudas summas. Kad sapratu, ka veikals nedarbojas un ka ir grūtības ar pasūtīšanu, sāku prasīt, kāpēc tā. Arī banka sazinājās ar mani. Es jutu, ka notiek kaut kas nelabs. Pieprasīju atskaites un dokumentāciju, kā arī pieņemšanas un nodošanas aktu. Tad sākās draudi." 

Viņa mierina klientes, solot izpildīt visus pasūtījumus. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu