Timmas mīļotajai spēles laikā uzbrukuši piedzērušies un agresīvi līdzjutēji (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju basketbolista Jāņa Timmas mīļotā sieviete, Krievijas popmūzikas dīva Anna Sedokova piedzīvojusi ļoti nepatīkamu incidentu. 

Kā sociālajos tīklos atklāj Sedokova, viņa apmeklējusi Timmas spēli, taču prieku par mīļotā panākumiem laukumā izbojājuši iereibuši vīrieši.

Kamēr dziedātāja gaidīja ierodamies draugus, viņu sēdvietas bija ieņēmuši sveši cilvēki, no "kuriem nāca spēcīga alkohola dvaka, viņi izturējās agresīvi un bija pretinieku komandas līdzjutēji".

Sedokova pieklājīgi palūgusi, lai vīrieši nomaina sēdvietas, taču tie atcirtuši, ka "mainīs savas vietas tad, kad gribēs". Sedokova laipni vēlreiz palūgusi vīriešus pārsēsties.

"Es redzēju, ka Jānis uz laukuma uztraucas, ka man blakus ir svešinieki, un es negribēju viņu uztraukt pirms spēles. Tad svešinieks man asi atbildēja: "Tu pārāk daudz atļaujies, es šeit sēdēšu, es teicu!" Un tad labi iereibušais vīrietis sāka uz mani kliegt un izrādīt agresiju. Labi, ka tuvumā bija kluba darbinieks, kuru es lūdzu palīdzēt. Vīrieši pārsēdās. Dažas rindas augstāk un atkal ne savās vietās, un visu spēli kliedza rupjības," nepatīkamo situāciju apraksta Sedokova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka Sedokova un Timma savas attiecības apstiprināja pērnā gada oktobrī. Kopš tā laika pāris ir teju nešķirami - abi atbalsta viens otru, kā arī sociālajos tīklos publiski pauž savu mīlestību. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu