Jānis Šipkēvics publisko pirmo foto ar dēliņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Jānis Šipkēvics
Mūziķis Jānis Šipkēvics Foto: Ieva Leiniša/LETA

Grupas “Instrumenti” mūziķis Jānis Šipkēvics kopā ar sievu un menedžeri Zani pērn kļuva par vecākiem. Nu mūziķis iepriecinājis savus sekotājus ar kadru, kurā parāda dēliņu. 

Dēla dzimšanas dienā mūziķis publiskojis aizkustinošus vārdus. "Tieši pirms 365 dienām mūsu dzīvē ieripoja tāds mazs aplītis, kurš bija tik maigs un trausls... Bet, izrādās, tik jaudīgs, ka šī gada laikā, šķiet, ir izmainījis visu," pie ģimeniskā foto raksta Šipkēvics.

Pie kadra viņš novēlējis daudz laimes savam dēliņam, kā arī "miljons bučas" zēna mammai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tieši pirms 365 dienām mūsu dzīvē ieripoja tāds mazs aplītis, kurš bija tik maigs un trausls... Bet, izrādās, tik jaudīgs, ka šī gada laikā, šķiet, ir izmainījis visu. Radījis citu laika izjūtu, piepildījis mājas ar zvaniņam līdzīgu čaboņu, piešķīris tik daudz jēgas katram mirklim (jo sevišķi vecāku miega i?jūtā). Un, lai arī, protams, tas prasījis pulka spēku, negulētu nakšu, iemācījis daudz jauna (manā gadījumā, galvenokārt, pacietību), tas atklājis, kā 24 stundas izdzīvot piepildītāk, paspēt vairāk. Un īstāk. Daudz laimes, Kristap Šipkēvic + miljons bučas Tavai mīļajai mammiņai! ?‍?‍? Tāpat sirsnīgs sveiciens visiem tiem, kas tieši tagad piedzīvo šo bēbīšskolu! ? @lucijarosane

A post shared by Jānis Šipkēvics (@shipseanet) on

Kā zināms, Jānis ar Zani gredzenus mija 2018. gada 14. aprīlī Rīgas baptistu Vīlandes draudzes dievnamā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu