Rojs Rodžers metas komentēt "Supernovas" priekšnesumus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Jauniešu vidū populārais influenceris Rojs Rodžers izteicis savu viedokli par visiem deviņiem "Supernovas" priekšnesumiem. 

"Youtube" kanālā "16+" publiskots podkāsts, kurā jaunā "Supernovas" vadītāja Beta Beidz kopā ar draugiem Kristiānu Grāmatiņu un Roju Rodžeru apsprieda visas deviņas "Supernovas" dziesmas, kas pretendē pārstāvēt Latviju lielajā "Eirovīzijā".

Aktīvākais no trijotnes izrādījās Rojs Rodžers, kurš sevi pieteica kā "nevienas jomas eksperts ar viedokli visās jomās".

Rojs vairākkārt uzsvēra, ka viņa paustais viedoklis neatspoguļo nedz LTV komandas, nedz "Supernovas" komandas viedokli.

Par Selestes priekšnesumu viņš izteicās šādi: "Groza gurnus un dzied. Joprojām groza gurnus un dzied. Viņa ir ne tik pieredzes bagāta, nav tik pārliecināta uz skatuves. Viņai ir 17 gadi. Tu uzlec no "Supernovas" auditorijas uz "Eirovīzijas" auditoriju. To skatās 200 miljoni! Tas ir tas, kas mani uztrauc.

Par Driksnas priekšnesumu: "Es varu piedot sliktu gaumi, es varu piedot sliktu dziesmu, sliktu balsi, bet es nevaru piedot frizūru, kas absolūti neglaimo tavu dīvaino matu līniju. Sorry! Atrodi frizieri vai nomaini frizieri."

Par Katrīnu Binderi: "Man traucēja, ka viņa neskatās kamerā. Es gribēju, lai viņa paskatās uz mani. Tas ir televīzijas pasākums... Man patīk atrast vissīkākās kļūdas! Ja paskatīsies kamerā, es varbūt nobalsošu."

Par Edgaru Kreili: "Viņam ir interesants mikrofona turēšanas stils. Viņš ir atradis pareizo tonālā krēma toni, nav kā pagājušajā gadā, tas ir jauki! Šis ir Edgars Kreilis desmitos "Supernovā", un šis ir viņš vienpadsmitos "Vincentā". Atpakaļ pie katliem un pannām! Gatavi brančam!"

Foto: Ekrānuzņēmums

Par Katrīnu Dimantu: "Vienkārši skatieties! Es noskatījos no sākuma līdz beigām, neko nekomentējot. Tas dejotājs bija fonā, viņš vienkārši tur bija! Man bija: "Kas tikko notika?" Džezs! Man ļoti patīk, bet arī ārkārtīgi dīvaini..."

Par Miku Dukuru: "Es nevarēju izturēt vizuāli, tāpēc es izslēdzu video un atvēru dziesmu "Spotify". Jauka dziesma, "Eiropas hitu radio" lirisko hitu programma."

Par dziedātāju ANNNA: "Tā ir viņa! Un viņa dzied! Un tas izklausās pēc Billijas Eilišas! Es nezinu, vai cilvēki tiktu pāri tam faktam, man šķiet, ka viņi vienkārši sadzirdētu tās asociācijas. Jā, tas ir topā, es nepārmetu, es nezinu, vai cilvēki tiks pāri tam faktam. Es nekomentēšu par vizuālo neko, negribu nevienu aizvainot."

Par grupas "Bad Habits" priekšnesumu: "Man izskatās, ka viņam sāp. Ne jau emocionāli, bet viņam ir fiziskas sāpes."

Par Samantu Tīnu: "Es apbrīnoju, ka viņa var noturēties un pati nesmieties dziesmas laikā, jo viņa ir ļoti komiska. Tur ir viss - dabsteps, gospelis, un ja ar to vēl nepietiek, tad ir vēl repa daļa. Viņa nav Nikija Mināža! Viņa ir pieaugusi meitene! Es pat negribu komentēt vizuālo tēlu..."

Atgādinām, ka šogad "Supernovai" būs tikai viena tiešraide 8. februārī, kad varēs noskaidrot, kurš no pretendentiem dosies uz 65. starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu