Paula Freimane parāda, kā gadu laikā mainījusies viņas figūra (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa trenere Paula Freimane sportot sākusi vien pirms pāris gadiem, taču rezultāti ir pārsteidzoši! Nu viņa saviem faniem pavisam uzskatāmi parādījusi, kā mainījies viņas izskats šo gadu laiku. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Freimane publiskoja vairākas fotogrāfijas, sākot ar 2013. gadu.

Pēc publicētās informācijas ir skaidrs, ka Paula sākusi sportot 2013. gadā un tolaik svērusi 73 kilogramus.

Gadu vēlāk fitnesa entuziastei svars bija 58 kilogrami. "Es veicu tikai kardio treniņus. Tobrīd biju nobijusies no svariem un normāliem svaru zāles treniņiem," pie foto piebilda fitnesa daiļava.

Līdz pat 2015. gadam Paulai izdevās zaudēt vēl divus kilogramus. "Es sāku cilāt svarus! Es joprojām veicu dažus kardio treniņus, taču lielākoties tā bija svarcelšana. Man tolaik bija 0 izmēra pēcpuse un 0 spēks."

Foto: Instagram/ paolafreeman

2015.-2016. gadā Paula svērusi 62 kilogramus, bet 2017. gadā svars pieaudzis līdz 63 kilogramiem. 

2018. gadā fitnesa trenere svērusi jau 66 kilogramus. "Šeit man sākās veselības problēmas, par kurām nekad neesmu runājusi ar jums. Man nācās lietot medikamentus, kuru dēļ man turējās visu laiku kādi 3-4 kilogrami klāt."

Foto: Instagram/ paolafreeman

Pērn Paulas svars bijis 67 kilogrami, taču nu tas atkal nokrities līdz 62 kilogramiem.  

"Seši mēneši kopš nelietoju medikamentus un esmu atpakaļ savā normālajā svarā. Nav nekādas badošanās vai 10 stundu nedēļā kardio, kā daudzi domā, jo diēta un treniņi šeit ir tādi paši, kā 2019. gadā," rakstīja Paula.

Foto: Instagram/ paolafreeman

Turpmākajos stāstiņos viņa uzsvēra, ka cilvēka svaru ļoti var ietekmēt dažādu medikamentu lietošana, pastāstot par pieredzi ar kādu klienti, kurai hormonālās kontracepcijas dēļ nav izdevies zaudēt liekos kilogramus.  

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu