LTV Ziņu dienestam pievienojas bijusī LNT ekrāna seja Ilze Dobele (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Dobele
Ilze Dobele Foto: LTV

LTV Ziņu dienestam no 10. februāra pievienosies žurnāliste Ilze Dobele. Ilze pārmaiņus ar Jāni Gesti vadīs “Panorāmu” un “Nakts ziņas”. Pati Ilze atzīst, ka, neskatoties uz ilgo pieredzi šādā amatā, darbs Latvijas Televīzijā būs izaicinājums, taču viņa ir pozitīvi noskaņota un gaida savu pirmo ēteru. Pirmo reizi iemīļotā moderatore “Panorāmā” būs redzama 10. februāra vakarā.

“Visa mana profesionālā dzīve ir bijusi saistīta ar televīziju, sākot jau ar pirmās komerctelevīzijas dibināšanu Latvijā, un līdz ar to šī vide man, protams, nav sveša. Katrs jauns darbs – šajā gadījumā – citā medijā un arī citā komandā noteikti būs izaicinājums, bet es ļoti novērtēju to, ka kādam manas prasmes ir vajadzīgas, un es centīšos tās apliecināt savā turpmākajā darbā,” par jauno darbu ir gandarīta Ilze.

“Ilze ir profesionāla, tas izsaka visu. Viņa pilnībā pārzina ziņu veidošanas un vadīšanas procesu – kā nekā viņa ir ziņu cilvēks,”

Ilzes pieredzi novērtē LTV Ziņu dienesta direktore Iveta Elksne. “Papildus tam, Ilzei ir saprotamas sabiedriskā medija vērtības, kas mums ir ļoti svarīgi, jo mums nav nekā svarīgāka par darbu sabiedrības labā. Un ticam, ka arī skatītājiem būs liels prieks atkal redzēt Ilzi televīzijas ekrānos,” pauž Iveta.

Pirms darba Latvijas Televīzijā Ilze 23 gadus – no dibināšanas brīža līdz slēgšanai – strādājusi LNT, kur ne vien vadījusi ziņu raidījumus, bet arī veidojusi reportāžas un dokumentālas filmas. Paralēli darbam Latvijas Televīzijā Ilze turpinās runas pasniedzējas darbu Latvijas Mākslas akadēmijā, kā arī būs dzirdama Latvijas Radio 3 – Klasika raidījumā “Kāpēc dizains?”.

Video: LTV Ziņu dienestam pievienosies Ilze Dobele.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu